Bitcoin Haberleri

Kraken CEO’su: Yıl sonunda BTC karşılığında Bugatti alırız

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Kraken’in CEO’su Jesse Powell, kripto piyasasında yaşanan düşüşleri tahmin etmediğini ve geçen yıl söylediği 2021 sonu itibariyle bir Bitcoin karşılığında bir Lamborghini alabiliriz” sözünün gerçekleşmediğini belirtti. Powell, tahminini sürdürerek “Ancak ben umutlarımı sürdürüyorum. Sene sonu bir Bitcoin karşılığı bir Bugatti alırız ama fiyatlar böyleyken benzini ödemek istemeyebiliriz” dedi.

San Francisco merkezli kripto borsası Kraken’in CEO’su Jesse Powell, katıldığı Bloomberg programında Bitcoin konusunda hala umutlu olduğunu bu yılın sonuna kadar bir Bitcoin karşılığında bir Bugatti almayı umduğunu söyledi. Bloomberg Exclusive’e katılan Powell, geçen yılki tahminlerine değinerek, şu ifadeleri kullandı:

“Açıkçası makro ortamda yaşanan tüm bu çılgınlıkları tahmin etmiyordum. Ben hala sene sonunda bir Bitcoin karşılığında bir Bugatti alınabileceği konusundaki umudumu sürdürüyorum. Yine de arabayı aldıktan sonra da benzine para vermek istemeyebilirsiniz. Ben her zaman bu konuda olumlu ve pozitif bakıyorum. 18 bin dolara düştüğünde de Bitcoin alımı yaptım. Uzun vadeli bakmaya devam ediyorum. Bitcoin’in temelleri gelişmeye devam ediyor. Ben asla Bitcoin’in karşısında durup buna bahis yapmazdım.”

“Masum insanlarda Tornado kullandı…”

Kripto işlemlerinin gizliliğini sağlatan karıştırıcı Tornado Cash’in, yaptırımlar listesine girmesi hakkında konuşan Powell, işlerine olumsuz bir etkisi olmadığını kaydetti:

“Şu ana kadar bize yansıyan olumsuz bir durum olmadı. Coin Center’ın topu burada alacağını görüyoruz. Aslında finansal mahremiyet kişilerin en büyük haklarından biridir ve yasa dışı işlemlere karışmamış birçok kişi de bu hizmeti kullanıyordu. Ancak yaptırımlar nedeniyle Tornado’ya veya Tornado’dan gönderilen fonları dondurmamız gerekiyor. Bunlar zor günler ve zor konular. Aslında bu konularda hem kanun koyuculara hem de düzenleyicilere belirli eğitimler vermeye çalışıyoruz. Kripto genellikle banka hesabı bile olmayanlar kişiler içindir… Kanada’da kış aylarında neler olduğunu biliyoruz. Bu olayların ABD’de olması en büyük korkularımızdan biri. Umarım insanların parasını dilediği gibi harcayabileceği bir ortam olur.”

“New York Times doğrulamadı…”

New York Times’ın “yaptırımları delme” konulu haberine ilişkin açıklama yapan Powell, şöyle konuştu:

“Açıkçası New York Times da bu haberi doğrulamış değil. Sürekli haberin doğru olup olmadığını bize sorarak konfirme etmemizi istiyorlar. Biz şirket olarak bu tür durumlarla ilgili, dedikodularla ilgili yorumlar yapmıyoruz. Tek söyleyebileceğim, biz zaten düzenli olarak regülatörlere raporlarımızı sunuyoruz. İddia edilen olaylar zaten 2019’a ait… Biz Hazine Bakanlığı’yla da sürekli iletişim halindeyiz.”

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu