Bitcoin HaberleriManşet
Trend

Kripto balinaları Bitcoin biriktirmeye devam ediyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin‘in birkaç haftalık konsolidasyon aşaması, kripto paranın geçen ayın sonlarında yaşadığı güçlü yükselişin hemen ardından yaklaşıyor. Makro görünümü inanılmaz derecede güçlü kalmasına rağmen, Bitcoin‘in kısa vadeli görünümünün 12.000 dolarlık güçlü direnç nedeniyle engellendiği görülüyor.

Alıcılar dün bu seviyeyi kırmaya çalıştı, ancak buradaki satış baskısı çok güçlüydü. Dünün bu seviyedeki teklifinin keskin bir geri çekilme veya reddedilmeyi katalize etmedi ve alıcılar güç kazandı.

Kısa vadede önemli dirence yaklaşırken BTC için iyiye işaret edebilecek bir başka faktör var. Bu da balinaların son birkaç hafta içinde BTC’yi yoğun bir şekilde biriktirmesi ve görünüşe göre durma momentumundan endişe duymamasıdır.

Yoğun balina birikimi dönemlerini her zaman doğrudan doğruya herhangi bir yükselişi takip etmez. Ancak varlığın orta vadeli görünümü için iyiye işaret eder.

Bitcoin temel direncin altında işlem görüyor

Haberimizin hazırlandığı sırada Bitcoin 11.906 dolardan işlem görüyordu. Dün boğalar 12.000 doları kırmak için bir hareket yaptı. Ancak buradaki satış baskısı bir kez daha aşılmaz olduğunu kanıtladı.

Cumartesi günü görülen reddedilme de, kripto para bu reddi takip eden dönemde istikrarını korumayı başardı. Bu, boğaların güç kazandığının bir işaretidir.

Balinalar Bitcoin biriktiriyor

Bitcoin’in 12.000 doların üzerine çıkamaması, kripto paranın en zengin yatırımcılarının birikim yapmasını engellemedi.

Analist Byzantine General, BTC’nin fiyatı nispeten yüksek olmasına rağmen balinalar arasında hala güçlü bir birikim eğilimi olduğunu açıkladı.

“Kripto balinaları bu fiyatlardan bile hala birikim yapıyor.”

Bu eğilime karşılık Bitcoin’in yükselip yükselmeyeceği belirsizliğini koruyor, ancak yine de olumlu bir gelişme.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu