Bitcoin Haberleri

MicroStrategy, 301 Bitcoin daha satın aldığını duyurdu

Sponsorlu İçerik

Sık sık yaptığı Bitcoin alımları ile bilinen yazılım firması MicroStrategy 301 bir adet daha Bitcoin satın aldığını duyurdu. Şirketin bu son alım işlemiyle beraber yönetimi altında toplam 130.000 Bitcoin bulunduruyor.

ABD merkezli yazılım firması MicroStrategy, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna (SEC), yeni bir bildirimde bulunarak, 301 adet Bitcoin aldığını açıkladı. Şirketin Bitcoin alım ortalaması ise 19 bin 851 dolar olurken, yapılan yeni alımda coin’ler için 6 milyon dolar harcandı. Şirketin eski CEO’su Micheal Saylor, yapılan bu Bitcoin alımını her zamanki gibi Twitter hesabı üzerinden açıkladı.

Şirketin yönetimi altında toplamda 130.000 Bitcoin bulunduğu kaydedilirken, bu son alıma kadar 129 bin 699 BTC’si bulundurduğu da belirtildi. MicroStrategy, Bitcoin alımları için toplamda 3 milyar 980 milyon dolarlık harcama yaptı. Bitcoin’lerin alım ortalaması ise toplamda 30 bin 639 dolar.

Bitcoin alımı yapan başka şirketler yok

Bilindiği üzere şu anda MicroStrategy gibi Bitcoin’e sahip halka açık başka bir şirket yok. Mt.Gox iflas davasındaki mütevelli heyetinin alacaklılara dağıtacağı Bitcoin miktarının 141 bin 686 olduğu kaydedildi. Halka açık bir başka firma olan Galaxy Digital Holdings, bilançosunda yaklaşık 40.000 BTC bulundurarak ikinci sırada yer alıyor. EOS’un arkasındaki ekip olan Block.one, mevcut Bitcoin hazine istatistiklerine göre yaklaşık 140.000 BTC’ye sahip .

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu