Bitcoin Haberleri

MicroStrategy BTC stratejisinin değişmediğini açıkladı

Sponsorlu İçerik

Yazılım firması MicroStrategy, son dönemlerde yaşanan düşüşlere rağmen Bitcoin satın alma stratejisinde herhangi bir değişiklik olmadığını açıkladı.

2020 yılının Ağustos ayından bu yana bitcoin alımları yapan yazılım firması, kripto para piyasasındaki düşüşlere rağmen alımlarına devam edeceklerini kaydetti. MicroStrategy’nin CFO’su Andrew Kang yakın tarihte Wall Street Journal ile yaptığı röportajda satış yapmak gibi bir niyetlerinin olmadığını söyledi. Kang, son dönemde yaşanan volatil hareketlerin BTC dışındaki gelişmelerden kaynaklandığını söyledi.

“Şu anda satma gibi bir niyetimiz yok, böyle bir senaryo olsa bile benim haberim yok. Son oynaklığın bir kısmı kesinlikle Bitcoin ile ilgili olmayan bir şey oldu. Piyasa açısından neler olup bittiğini gözlemliyoruz. Bitcoin stratejimizi değiştirecek bir durum olduğunu düşünmüyoruz.”

“Bitcoin stratejisi iyi çalışmıyor”

Kripto para piyasasında son dönemde yaşanan düşüşlere ve birçok büyük yatırımcının mağduriyetlerine değinen finans müdürü şöyle konuştu:

“Son olaylar, desteklediğimiz kripto para piyasasının yeniden düzenlenmesini gerektirebilir. Geçen hafta, Finansal Muhasebe Standartları Kurulu (FASB), kripto para birimlerinin muhasebeleştirilmesiyle ilgili bir projeyi değerlendireceğini söyledi. Kripto para birimlerinin de FASB’nin gündeminde olmasından mutluyuz.”

Hisse senetleri de düştü

Geçtiğimiz Kasım ayında Bitcoin 69.000 dolarla zirve yaptığında MicroStrategy hisseleri de rekor kırarak 860 dolara yükselmişti. Son zamanlarda birçok hisse senedinde yaşanan düşüş MSTR’yi etkiledi. Hisseler şuanda 197 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu