Bitcoin Haberleri

MicroStrategy dipten 10 milyon dolarlık 480 Bitcoin aldı

Sponsorlu İçerik

Michael Saylor’ın CEO’su olduğu yazılım şirketi MicroStrategy uzun zaman sonra yeni bir Bitcoin alımı yaptı. Şirketten yapılan açıklamada, alınan 480 BTC’nin coin başına 20 bin 817 dolar olduğu kaydedildi.

ABD merkezli yazılım firması MicroStrategy, Bitcoin başta olmak üzere kripto para piyasalarındaki düşüşü satın alımlar yaparak değerlendiren firmalar listesine adını yazdırdı. Şirket tarafından bugün yapılan açıklamada 3 Mayıs ile 28 Haziran tarihleri arasında coin başına yaklaşık olarak 20.817 dolar olmak üzere toplam 480 Bitcoin alımı yapıldığı belirtildi.

Yapılan bu yeni alımla beraber şirketin hesabında toplam Bitcoin sayısının 129 bin 699 olduğu kaydedildi. 2020 yılının Ağustos ayından bu zamana düzenli olarak BTC satın alan şirketin toplam ortalamasının 30.664 dolar olduğu belirtildi. Şirketin şu ana kadar sahip olduğu tüm Bitcoin’lere yaklaşık 3,8 milyon dolar harcadığına dikkat çekilirken, kripto varlıkların toplam değerinin 2,6 milyar dolar civarında olduğu biliniyor. MicroStragety, toplam Bitcoin yatırımında 1,2 milyar dolar zarar etti.

Saylor iflas iddialarını yalanlamıştı

Bu ayın başlarında, CEO Michael Saylor, şirketin marj çağrısı ile karşı karşıya olduğuna dair söylentileri yalanlamıştı.  Saylor, düşen BTC fiyatı nedeniyle şirketin iflas tehlikesiyle karşı karşıya kalacağı söylentilerini reddetmiş ve nakit akışı devam ettiği sürece BTC almaya devam edeceklerini de kaydetti.

MicroStrategy CEO’su, birkaç milyar dolar değerindeki bilançosunda tuttukları Bitcoin için teminatlandırılması gereken 200 milyon dolarlık bir kredi olduğunu açıkladı. 

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu