Bitcoin Haberleri

MicroStrategy’nin yeni CEO’su, BTC politikasını destekliyor

Sponsorlu İçerik

MicroStrategy’nin yeni CEO’su Phong Le, katıldığı bir konferansta şirketin Bitcoin politikasını desteklediğini savundu. Bu süreçte tüm seçenekleri detaylı olarak incelediklerini söyleyen Le, “Bitcoin alımı öncesi emlak, altın, Hazine tahvili hatta sanat eseri almayı bile düşündük” dedi.

2020 yılının Ağustos ayında şaşırtıcı bir şekilde şirket bilançosuna tutacağını açıklayan ve 2 yıldır Bitcoin alımı yapan MicroStrategy’nin yeni CEO’su Phong Le, Micheal Saylor’ın politikasına destek verdiklerini söyledi. Dün katıldığı konferansta konuşan yeni CEO, Ağustos 2020’den önce sanat eserleri de dahil olmak üzere birçok varlığın satın alınmasını araştırdıklarını söyledi:

“Altından tahvillere, gayrimenkulden emtialara ve hatta sanat eserlerine kadar birçok varlığı tartıştık ve inceledik. Bir noktada dijital varlıklar konuşmalarımıza girmeye başladı. Bu aynı zamanda normal bir durumdur. Sonuçta biz üreten, icat eden ve yenilik yapan insanlarız.”

2020 Eylül’de şirketin Bitcoin stratejisiyle ilgilenmeyen yatırımcılara %15 primli hisselerden çıkma hakkı verildiğini açıklayan Le, “Bu anlamda beklediğimizin çok altında bir satış oldu. Biz 250 milyon dolarlık satış beklerken sadece 60 milyon adet elde edildi” ifadelerini kullandı. Yeni CEO ek olarak Bitcoin stratejilerinin şirket paylarını ve ticaret hacmini arttırdığını MicroStrategy’nin uykulu bir yazılım şirketi” olmaktan çıkmasına yardımcı olduğunu söyledi.

Hatırlanacağı üzere Michael Saylor, geçen hafta şirketin CEO’sundan ayrıldığını ve MicroStrategy’nin Bitcoin politikasına daha rahat odaklanacağını belirtmişti. Bunu haberimizde vermiştik.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu