Bitcoin HaberleriManşet

Nexo kurucu ortağı, yıl sonu BTC fiyat tahminini açıkladı

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, son iki ay içinde son derece iyi performans gösterdi ve Mart ayının en düşük seviyesinden %100’ün üzerinde toplandı. Ancak analistler, BTC rallisinin henüz bitmediğini ve büyük rallinin yeni başladığını belirtiyorlar.

Pazartesi günü Bloomberg‘e konuşan Nexo‘nun kurucu ortağı, BTC‘nin fiyatının 2020 yılı sonunda %400’ün üzerinde toplanmaya devam edeceğini ve 50.000 dolarlık bir hedef belirlediğini açıkladı.

Kripto para girişimi Nexo‘nun kurucu ortağı Antoni Trenchev, pazartesi günü yaptığı açıklamada, Bitcoin‘in uzun vadeli görünümünün kararlı bir şekilde yükselişte olduğuna ikna olduğunu söyledi.

Yıl sonu fiyat tahminini 50.000 dolar olarak açıklayan Trenchev, Bitcoin’in blok ödülünün yarıya indirilmesinin mükemmel bir birleşmesiyle merkez bankaları dünya çapında para arzını artırırken, BTC’nin değer teklifinin büyük bir artış gösterdiğini açıkladı.

Efsanevi makro yatırımcı Paul Tudor Jones, geçen hafta BTC‘ye kişisel ve profesyonel olarak yatırım yaptığını açıkladı. Nedeni: Trenchev gibi, hızla şişirilen fiat paralara kıyasla kripto para biriminin kıtlığının azalmasıyla değer görüyor olması.

Trenchev, Bitcoin ağının temellerinin her zamankinden daha güçlü olduğunu belirtti.

Kripto para analizi ve veri şirketi Glassnode‘nin kurucu ortağı Rafael Schultze Kraft tarafından yapılan bir analize göre, bu doğru. Zincirleme metriklerini son halving’den günümüze kadar karşılaştırarak, kilit alanlarda üstel büyüme eğiliminin net olduğu görülüyor.

Trenchev Bitcoin‘in yükseliş göstereceğini söylese de, kısa vadeli oynaklık yakın olabilir.

Riskten korunma fonu yöneticisi ve Blockware Mining’in CEO’su Matt D’Souza, Bitcoin madencilerininaşırı teslim olma” riski altında olduklarını halving gerçekleştikten sonra açıkladı. D’Souza‘ya göre, BTC‘nin fiyatı 8.550 dolardan düşerse, bunun devamında madenciler teslim olmaya başlayabilir.

Analistler, madenci teslimiyetinin piyasadaki dalgalanmalarla örtüştüğünü öne sürüyor; madenciler kârsız hale geldiklerinde, operasyonları sürdürmek veya borçlarını ödemek için Bitcoin‘lerini satmaya zorlanıyorlar.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu