Bitcoin Haberleri

Pantera: Bitcoin, büyük boğa koşusunun erken aşamasında!

Sponsorlu İçerik

Kripto para odaklı girişim şirketi Pantera Capital’in yöneticileri, gelecekteki enflasyonun Bitcoin ve diğer kripto paraların fiyatını artıracağını düşünüyor.

Yeni bir piyasa raporunda, Pantera’nın CEO’su ve eş-baş yatırım sorumlusu Dan Morehead ve firmanın diğer eş-baş yatırım sorumlusu Joey Krug, Federal Rezerv’in enflasyonun işgücü piyasasını desteklemesine izin veren yeni politikasına dikkat çekti ve bunun yeni bir boğa koşusu başlatacağını belirttiler.

“Altın gibi salgından zarar görmeyen varlıklar daha da hızlı yükseliyor. Altın 5.000 yılın en yüksek seviyesinde. Veya başka bir deyişle, kağıt para tüm zamanların en düşük seviyesinde. Bununla birlikte, en iyi performans gösteren varlıklar, hem sabit arza hem de Bitcoin gibi gelişmiş kullanım ve temellere sahip olanlardır. Kripto paraların çoğu, bu yıl diğer varlık sınıflarının çoğunu geride bıraktı.

Hem güçlü bir küresel makro dalga hem de temel teknolojideki büyüyen temellerle beslenen büyük bir boğa piyasasının ilk aşamalarında olduğumuza şiddetle inanıyoruz.”

Morehead, Bitcoin fiyat hedefini 115.000 dolar olarak belirledi ve bunun muhtemelen önümüzdeki yaz gerçekleşeceğini düşünüyor.

Pantera, 2 kripto paraya yatırım yaptı

Yöneticilerin açıklamasına göre Pantera, yakın zamanda YFI ve Terra (LUNA)’ya yatırım yaptı.

YFI, merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü yearn.finance’ın iki aylık bir yönetim token’i. YFI, diğer kripto para birimlerinin düşmesine neden olan Eylül çöküşünde büyük ölçüde değerini korudu. Haberimizin hazırlandığı sırada 39.511 dolardan işlem görüyordu.

Terra, dünyanın belli başlı para birimlerinden bazılarına bağlı bir stabilcoin ağıdır. Terra’nın yerel hisseli varlığı olan LUNA, işlem ücretlerinden elde edilen ağda ödüller kazanmak için takas edilebilir veya stake edilebilir. Haberimizin hazırlandığı sırada ise 0.30 dolardan işlem görüyordu.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu