Bitcoin HaberleriManşet

Peter Brandt: Bitcoin 7.000 dolara kadar düşebilir

Sponsorlu İçerik

Ticaret uzmanı Peter Brandt, bir sonraki boğa koşusundan önce Bitcoin‘in düşmesini bekliyor. Brandt’in tahminine göre, Bitcoin fiyatı Eylül ayının ortalarında uzun vadeli yükselişe başlamadan önce 7.000 dolar ile 7.500 dolara düşebilir.

Peter Brandt, Bitcoin’in şu anki fiyat gelişimi hakkında bir yorumda bulundu. Crypto Markets Live ile yapılan yeni bir röportajda, artık birçok beklentinin aksine Bitcoin’in yenilenen düşüş trendine doğru ilerlediğini açıkladı.

Brandt, fiat paranın ve korona virüsün mevcut büyük enflasyonun Bitcoin’in bir sonraki boğa koşusu için belirleyici bir faktör olacağına inanmıyor. Analiste göre, anlatı çok basit ve en azından hemen gerçekleşmeyecek.

”Bitcoin 7.000 ile 7.500 dolara düşebilir”

Brandt’a göre, yatırımcıların psikolojisi daha önemli bir rol oynayacak. Brandt, Bitcoin’in son ve daha güçlü bir gerileme yaşaması gerektiğine inanıyor. Bu, lider kripto para birimine güvenmeyen yatırımcıları piyasadan uzaklaştıracak. Brandt’a göre, bu başka bir boğa koşusundan önceki son engel olacak.

”Bitcoin’de bir sarsıntı göreceğimizi düşünüyorum. Bu bir tahmin değil. Ama piyasa psikolojisini düşünmeye çalışıyorum, yani Bitcoin’de keskin bir düşüş yolda. Belki de 7.000 dolar ile 7.500 dolara geri döneceğiz.”

Brandt şu anda çok sayıda yatırımcının altcoin’lere takılı kaldığını ve altcoin’lerin başarısından dolayı Bitcoin’in yakında yükselmesini beklediğini gözlemledi. Ama aynı zamanda bu hesaplama çok basit. Bu nedenle, Bitcoin fiyatı Brandt’a göre yakında yükselmeyi başaramazsa düşme riski ile karşı karşıya.

”Bu insanların sabrını deneyecek. Bitcoin’in ATH’sinden bu yana 31 ay geçti. Burada bir shakeout alırsak, muhtemelen Aralık 2017’de aya gitmekten bahseden herkesten kurtulacağız. Sonunda gemiden ayrılacaklar.”

Brandt, en erken Eylül ortasına kadar uzun vadeli yükseliş eğilimi beklemiyor.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu