Bitcoin Haberleri

Tim Draper, BTC’nin 250 bin doları göreceğine inanıyor

Sponsorlu İçerik

ABD’li yatırımcı Tim Draper, piyasadaki düşüşün ortasında Bitcoin fiyatının 250.000 dolara ulaşabileceğine hala inandığını açıkladı. Drapper, kripto para tüccarlığı ile tanınan Scott Melker, yakın tarihte yaptığı bir röportajda daha fazla kadının BTC kullanacağından bahsetti.

Amerikalı risk sermayesi yatırımcısı Tim Draper, Scott Melker ile yakın tarihte yaptığı bir röportajda Bitcoin fiyatı üzerinde tahminlerde bulundu. Draper, amiral kripto para biriminin kullanıcı tabanının önemli ölçüde genişleyeceğini söyledi.

Draper, kadın yatırımcıların sayısının artacağını belirterek şöyle konuştu:

“Birden tüm kadınların Bitcoin cüzdanları olacak ve Bitcoin ile bir şeyler satın alacaklar. ABD’de servetin kabaca %51’inin kadınlar tarafından kontrol edildiği göz önüne alındığında, Bitcoin fiyatını önemli ölçüde yükseltebileceklerini tahmin etmek zor değil.”     

Ünlü risk sermayesi yatırımcısı, yatırımcıların banka tarafından verilen kredi kartları yerine BTC’yi kabul ederek %2 tasarruf sağlayabileceklerinin henüz farkında olmadıklarını açıkladı. Draper, çok ince marjlarla çalıştıkları için karlarını potansiyel olarak ikiye katlayabileceğini söyledi.

Draper’ın 2023 yılı tahmini

Risk sermayedarı Draper, bitcoin fiyatının 2023’ün başlarında 250.000 dolara ulaşacağını tahmin ettiğini söyledi. 2020 yılında Draper, ABD devlet başkanı seçildiği taktirde kripto para birimini resmi para birimi yapacağını açıklamıştı.

Yatırımcı, 2014’de ise US Marshals Service tarafından yürütülen bir müzayedede 30.000 Bitcoin satın aldı. O dönemde, bitcoin’in 2018 yılına kadar 10.000 dolara ulaşacağını doğru bir şekilde tahmin etmişti.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu