Bitcoin HaberleriManşet
Trend

V. Galactic CEO’su: ”Herkesin Bitcoin’i Olması Gerekiyor”

Sponsorlu İçerik

Virgin Galactic CEO’su Chamath Palihapitiya, katıldığı bir programda, herkesin varlıklarının en az %1’ini krize karşı potansiyel risklerden korumak için Bitcoin‘e ayırması gerektiğini söyledi.

Ticari uzay aracı inşa etmeye adanmış bir şirket olan Virgin Galactic, Richard Branson tarafından kuruldu. Branson, Bitcoin‘in potansiyeli ve geleceğine inandığını birçok kez yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi. İş adamı Branson, 2013 yılında yaptığı açıklamada, Bitcoin bizi geleceğe götürecek teknolojilerden biri olduğunu söylemişti. Aslında, ünlü girişimci adil bir paya sahip olduğunu ve bakmaya değer olduğunu önerdi.

Bitcoin Sizi Korur!

Şirketin CEO‘su Palihapitiya, izleyicilere Bitcoin‘in, diğer tüm varlık sınıfları birbirine bağlı olduğu için belirsizlik zamanlarında istisnai bir korunma görevi gördüğünü söyledi.

Chamath Palihapitiya:

”Biri başarısız olur; diğerleri yokuş aşağı gider. Ancak, Bitcoin merkezi bir yapıya sahip değil.”

Palihapitiya göre, mevcut finans endüstrisi muazzam miktarda kaldıraç üzerinde çalışıyor. Kontrolünüzün ötesinde şeylere tanık olduğunuzda, parçalandığınız da ve sizi aşağıya doğru iten büyük bir risk olduğunda, ilişkisiz bir varlık sınıfına ihtiyacınız olacaktır. Palihapitiya bu nedenlerle, herhangi bir ülkenin her ortalama vatandaşının bu tür değişkenliklere karşı bir kalkan olarak Bitcoin‘e sahip olması gerektiğine inanıyor.

Bitcoin’e Küçük Bir Yüzde Ayırın

Oldukça bulaşıcı olan Corona virüsünün yayılmasından kaynaklanan ekonomik çöküş hakkında yorum yapan Palihapitiya, pazar korkusunun insanları kripto paraya sürükleyeceği varsayımını reddetti. Ve Bitcoin’in güvenli liman varlığı olarak imajı, şüphesiz bu hafta, Bitcoin fiyatının, endişe verici corona virüs korkusundan dolayı 36 saat içinde % 13 düşmesi ile bir darbe almış olmasına rağmen, Palihapitiya, insanların Bitcoin satın almasını engellememesi gerektiğini söyledi.

Palihapitiya ayrıca kısa vadeli karları öngörülemeyen bir şekilde elde etmek için daha iyi bir yaklaşımın, devam eden küresel krizden etkilenmeyen bir varlığa, net değerin küçük bir yüzdesini, yaklaşık %1 oranında ayırmak için denenmiş ve test edilmiş bir yöntem olduğunu açıkladı. Palihapitiya, Bitcoin insanların şu anda ihtiyaç duydukları sigorta türü.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu