Bitcoin HaberleriManşet

Winklevoss ikizlerinin kaç tane Bitcoin’i var?

Sponsorlu İçerik

Kripto para endüstrisindeki en popüler ikizler, multi-milyar dolarlık bir Bitcoin serveti biriktirdiklerini iddia ediyorlar.

Barstool Sports’un kurucusu ve trader Dave Portnoy ile merakla beklenen bir toplantıda Tyler ve Cameron Winklevoss, var olan tüm Bitcoin’lerin %1’ine sahip olduklarını doğruladılar. Bu da 184.610 BTC’ye eşit. BTC’nin şu anki fiyatı 11.934 dolar ve Gemini borsasının kurucularının Bitcoin hisseleri 2.2 milyar doları aşıyor.

CNBC’ye göre Winklevoss ikizleri, Bitcoin’lerini 2013’te 11 milyon dolara aldı. Yatırımları yedi yılda neredeyse %20.000 arttı.

Dave Portnoy, Bitcoin ve LINK aldı

1.7 milyonun üzerinde Twitter takipçisi olan oldukça etkili bir günlük trader olan Dave Portnoy, bu ayın başlarında kripto paralara ilgi göstermeye başladı. Winklevoss kardeşler, Barstool Sports’un kurucusunu Bitcoin’e daha fazla para yatırması için ikna etme fırsatı buldular.

Portnoy, piyasa değeri bazında dünyanın en büyük kripto para birimine 200.000 dolar yatırdı. Ayrıca 50.000 dolar değerinde en büyük beşinci kripto olan ChainLink (LINK) token satın aldı.

Portnoy’un en son BTC yatırımının son yatırımı olup olmayacağı sorulduğunda, Bitcoin kapısını kapatmayacağını söyledi.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu