ManşetNedir? Nasıl? Neden?

ABD’li kongre üyesi, kripto para bağışlarını kabul edecek

Sponsorlu İçerik

Orta Florida’nın 9. Bölgesini temsil eden Amerika Birleşik Devletleri kongre üyesi Darren Soto, 2020 yeniden seçim kampanyası için kripto para bağışlarını kabul edeceğini açıkladı. Temsilci Darren Soto, kripto para birimlerinin temelini oluşturan teknoloji olan Blockchain’in büyük bir destekçisi olarak biliniyor. Vatandaşlar için faydalı bulduğu birkaç Blockchain ile ilgili teklifinde destekçisi oldu.

Soto, yeniden seçilmesi için kripto para bağışlarını kabul edecek

Blockchain dostu Temsilci Soto, Dijital Ticaret Odası PAC ile birlikte kampanyasının ev sahipliği yaptığı son bir Blockchain Tartışması sırasında kripto para bağışlarını destekleyeceğini açıkladı. Açıklamasında, kripto para bağışlarını, dijital para ödeme işlemcisi olan BitPay tarafından kolaylaştırılacağını belirtti.

Temsilci Soto’nun destekçileri, sekiz farklı kripto para kullanarak bu yılki yeniden seçim kampanyasına bağış yapabilecekler. Bahsedilen kripto paralar arasında, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) bulunuyor. Desteklenen diğer kripto paralar, Gemini Dollar (GUSD), Paxos Standard (PAX), USD Coin (USDC) ve Binance USD (BUSD) gibi popüler stabilcoin’ler.

Blockchain savunucusu

Amerika Birleşik Devletleri Temsilcisi, ülkede Blockchain teknolojisinin ana akım olarak benimsenmesine doğru ilerliyor. Ocak 2019 itibariyle, Temsilci Darren Soto, Kongre Blockchain Grubu Başkanlarından biri olarak seçildi. Bu, Blockchain’in geleceğini ve Kongre’nin teknolojinin gelişimine nasıl katkıda bulunduğunu tanıtmak için kurulmuş iki partili bir gruptur.

Son zamanlarda, Temsilci Soto iki yeni Blockchain teklifi olan Blockchain İnovasyon Yasasına ve daha geniş Tüketici Güvenliği Teknolojisi Yasasına dahil edilecek Dijital Taksonomi Yasasının da destekçisi oldu. Bu konuda yorum yaparken Soto şunları açıkladı:

“Hükümetimizin bu büyümeyi desteklemesi, kesinliği sağlamak, yeniliği korumak, dolandırıcılığı durdurmak ve hükümet, iş dünyası ve tüketiciler için uygun şekilde kullanılmasını sağlamak için hafif düzenlemeler oluşturması gerektiğine inanıyorum.”

Kripto para haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/nedirsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu