Nedir? Nasıl? Neden?

ABD’li milyarderden kripto piyasaları için ‘rönesans’ yorumu

Sponsorlu İçerik

ABD’li milyarder yatırımcı Stanley Druckenmiller, merkez bankalarının küresel ekonomi için kasvetli tahminlerde bulunmasının sonucu olarak halkın güveninin kaybolacağını ve kripto para piyasalarının bir “rönesans” yaşayacağını söyledi.

ABD medyasından CNBC’ye konuşan ABD’li milyarder Stanley Drucken, kripto para birimlerinin yakında gerçekleşecek bir rönesans hareketinde öncü olacağını, insanların merkez bankalarına güvenmeyeceklerini söyledi. Ünlü iş insanı Druckenmiller, ABD’nin merkez bankası olan Federal Rezev’in (Fed) geçtiğimiz yıllarda birikmesine yardımcı olduğu kolay para politikasıyla enflasyonu hızla çözme çabasının Amerika ekonomisi için iyiye alamet olmadığını söyledi.

Druckenmiller, 2023 yılının sonuna kadar sert bir iniş beklediğini belirterek şunları söyledi:

“Bizin ana davamız 2023 yılının sonuna kadar sert bir inişi gösteriyor. Bu konuda emin değilim çünkü birçok konuda yanıldım. Bu konuda da yanılmış olabilirim, tahminim 2023’te bir durgunluk yaşanması yönünde.”

“Boğa piyasasına neden olan faktörler tersine dönüyor”

Druckenmiller, geçtiğimiz on yıldaki olağanüstü niceliksel genişleme ve sıfır faiz oranlarının varlık balonunu teşvik ettiğini, yakın gelecekte ülke ekonomisi için “gerçekten kötü bir şey olmasının engellenemeyeceği” konusunda uyardı. Druckenmiller, “Boğa piyasasına neden olan tüm bu faktörler, sadece durmakla kalmıyor, tersine dönüyorlar” dedi.

“Bir hata yaptığınızda, yanıldığınızı kabul etmeli ve yolunuza devam etmelisiniz. Orada oturup 120 milyar bono satın aldıkları dokuz ya da on ay, bunun yansımalarının uzun, çok uzun bir süre bizimle olacağını düşünüyorum”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu