Nedir? Nasıl? Neden?

ADA kurucusu Hoskinson: kripto piyasası ayı döneminde

Sponsorlu İçerik

Cardano Kurucusu Charles Hoskinson, kripto piyasasının ayı döneminde olması nedeniyle ADA’nın son zamanlarda düşük performans gösterdiğini söyledi.

Amerikalı girişimci Charles Hoskinson, ADA’nın son zamanlarda kripto para piyasasın bağlı olarak düşük performans gösterdiğini kaydetti. Hoskinson, mevcut durumda hiçbir şeyin USD değerlendirmesini yukarı çekemeyeceğini söyledi.

Son birkaç haftada, çoğu kripto varlığın fiyatlarının geçen yıla kıyasla kaydedilen en yüksek seviyelerinden çok uzak olması kripto piyasasını kötü etkiledi. Pandemi sonrası çıkan mali kriz ve Rusya-Ukrayna savaşı çöküşte büyük ölçüde etkili oldu. Hoskinson yakın tarihte attığı bir tweette, kripto varlıkların ayı piyasasına girdiğini iddia etmişti.

“Evet, buna ayı piyasası deniyor. Olan bu. Hiçbir şey onu değiştirmez. Hiçbir duyuru bir fark yaratmaz. Cardano kanseri tedavi edebilir, sana on santimlik bir penis verebilir, aynı zamanda hafta sonları büyükanneni kiliseye götüren kişisel bir poker oynayan robot verebilir ve biz yine de düşerdik.”

ADA’nın USD değerinden bahsederken, şu anda hiçbir şeyin fiyatını artıramayacağını savundu. Hoskinson’un açıklaması, projenin ADA fiyatı üzerinde etkisi olmayan son güncellemelerin ardından geldi. Yakın zamanda Cardano, on-chain köprüsünün başlatılması dahil olmak üzere çeşitli güncellemeleri açıklamıştı. Ölçeklenebilirliği artırmak için blok boyunu yüzde 10 oranında yeniledi.

Analitik firmaları ayı piyasasını doğruluyor

CryptoQuant‘ın yaptığı en son analizde ayı piyasası korkuları doğrular nitelikte veriler ortaya koydu. Analitik platformu, bitcoin boğa piyasasının 2021 yılının Temmuz ayında durduğunu ve o zamandan beri trendin değiştiğini belirtti.

Platformun analistleri bu durumu “ücretlerin ödül oranına” bağladı. Metrik Nisan 2021’deki en yüksek seviyelerinden düştüğünden bu yana, CryptoQuant bunun bir “ayı piyasasının göstergesi” olduğunu ve madencilerin giderlerini karşılamak için bazı kısımlarını satmak zorunda kaldığını belirledi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu