Nedir? Nasıl? Neden?

Analistlerden şaşırtıcı rapor: BTC, altın gibi davranıyor

Sponsorlu İçerik

JPMorgan Chase ekibi tarafından hazırlanan bir grafiğe göre, Bitcoin şu anda ons altın gibi davranıyor. Aşağıdaki grafik, Bitcoin’in altına karşı üç aylık ve altı aylık gerçekleşen oynaklıklarının oranını göz önüne seriyor.

“Bitcoin ve altının piyasa değeri, aynı amaca hizmet ettikleri için eşitlenebilir”

Ekibin raporu, aynı amaca hizmet ettikleri için Bitcoin ve Gold’un toplam piyasa değerinin sonunda eşitlenebileceğini tahmin ediyor. Ancak, kurumsal yatırımcılar tarafından tutulan Bitcoin’in piyasa değeri, oynaklığı rahat seviyelere sabitlenene kadar yakın zamanda artmayacak.

“Kurumsal yatırımcıların risk yönetimi söz konusu olduğunda oynaklık çok kritik olduğundan, bu oynaklık azalmadığı sürece kurumsal yatırımcıların Bitcoin’e olan ilgisi sınırlı kalacak.”

Guggenheim’ın Baş Yatırım Sorumlusu, Bitcoin’in 8 bin doları yeniden test edeceğini düşünüyor

Bazı analistler, Bitcoin’in kısa vadeli fiyat hareketine ilişkin bu yılın sonundan önce 20 bin doların altının görülebileceğini düşünüyor.

20 bin doların altındaki Bitcoin ticaretinin beklentisi, Guggenheim’ın Baş Yatırım Sorumlusu Scott Minerd tarafından İsviçre Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda Bloomberg röportajında ​paylaşıldı. Röportaj sırasında Minerd, Bitcoin’in 8.000 dolara düşmesini beklediğini ve kripto piyasasının ‘bir avuç fomo’ ile dolu olduğunu belirtti.

Analizine göre, temel düzeyde Bitcoin, öncelikle ABD Merkez Bankasının “aşırı para basımı” nedeniyle 400.000 dolar değerinde olmalı. Bununla birlikte, daha fazla büyüme için 8 bin dolara bir düşüş gerekli olabilir.

Minerd ek olarak, Bitcoin ve kripto pazarlarının henüz güvenilir kurumsal yatırımlar olarak testi geçmediğini belirtti:

Bitcoin ve bu noktada herhangi bir kripto para birimi, kendisini gerçekten güvenilir bir kurumsal yatırım olarak görülmüyor. Her şey şüpheli. Hiç kimse kripto paradigmasını kırmamadı. 19.000 dijital para birimi var… Ve çoğu çöp.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu