ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Avrupa ve Latin Amerika’da Binance Büyümesi Hızlanıyor

Sponsorlu İçerik

Avrupa ve Latin Amerika‘daki Binance genişlemesi, ekibe en son katılanlar ile birlikte hızlandı. Binance, Avrupa ve Latin Amerika’daki platformunu genişletmek için eski JP Morgan Chase İcra ve State Street Hukuk Müşaviri Josh Goodbody‘i işe aldı.

Duyuru, eski Wallstreet yöneticisinin Binance politikalarını yeniden şekillendirmek üzere ele alacağı yeni bir blog yazısında geldi.

İş uzmanı Josh Goodbody, Binance’ın politikalarını değişen koşullara göre yeniden şekillendirmekten sorumlu, böylece Binance dünyanın yeni ve değişen gereksinimlerini karşılayabilir.

Binance, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olarak kabul ediliyor. Geniş hizmet yelpazesi, kripto para fanatikleri arasında çok popüler hale geldi. Birkaç dijital varlığa sahip olma likiditesi birçok kripto para tüccarı ve kullanıcısını cezbetmiştir. Binance’in yeni bölgelere genişleme planları bir sır değil ve şimdi dünyadaki değişimi genişleterek bazı yeni uluslara da uzanmayı hedefliyor.

Goodbody, yeni stratejiyi geçen yılki Jersey değişimine uygun olarak yapmak ve Avrupalı ​​ve Latin Amerikalı kullanıcılar için çığır açan ürünleri tanıtmak zorunda kalacak. Eylem planı, yeni başlayan bir bölge olan Latin Amerika’nın getirdiği zorluklarla başa çıkabilmelidir. Binance’ın yeni programları perakende ve kurumsal kullanıcılar tarafından kullanılabilir olmayı hedefliyor.

Binance Jersey, Binance Uganda ve Binance.US‘ın başarısından sonra, Binance genişleme planları artık yeni yerler içeriyor. Birçok ülkede kripto paralar için fiat paralar üzerinde çözümler önerildi. Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Josh’un Binance’ın Avrupa ve Latin Amerika pazarlarındaki rolünü güçlendirmesini bekliyor.

Büyük oyuncu ile çalışma hevesini dile getirdi ve bu kararın borsa için faydalı olmasını bekliyor. Josh’un blockchain alanındaki finans, deneyim ve bilgi alanındaki uzmanlığı Binance’ın büyümesine gerçekten yardımcı olacaktır.

Goodbody, tanınmış bir kripto para borsası olan Huobi‘deki çalışmaları ile biliniyor ve Avrupa ve Amerika’nın başıydı. Goodbody ve Binance, parayı demokratikleştirmek ve dünyayı etkilemek konusunda benzer görüşlere sahip görünüyorlar.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu