ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Binance, Afrika’da sosyal ödemeler uygulamasını başlattı

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance, “Bundle” adlı yeni bir sosyal ödeme uygulaması başlattı. Afrika pazarını hedef alan uygulama, kullanıcıların para göndermesine ve almasına, ayrıca kripto para satın almasına, satmasına ve saklamasına olanak tanıyor.

Lansmanda, desteklenen fiat para birimi Nijerya Nairası (NGN) ve desteklenen kripto para birimleri Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB).

Binance, çok daha fazla fiat para biriminin önümüzdeki haftalarda destekleneceğini açıkladı. Uygulama, işlemleri mobil kartların yanı sıra banka kartları ve banka havaleleri yoluyla işleyebiliyor.

Bundle kurucusu Yele Bademosi:

“Bundle’ı dijital olarak yerli Afrikalı kullanıcıların durumunu göz önünde bulundurarak kurduk. Tuğla ve harç banka şubelerini ziyaret etmek yerine mobil uygulamalar üzerinden dijital olarak sunulan finansal hizmetlerini tercih ediyorlar.”

Bundle‘ın yıl sonuna kadar 30’dan fazla Afrika ülkesinde kullanılması planlıyor. Ayrıca, Afrika ve dünyada yaygın olarak kullanılan “süper uygulama” haline gelmeyi hedefliyor.

Binance‘dan bağımsız bir varlık olarak faaliyet gösteren Bundle, Binance tarafından tasarlanmış bir proje. Bundle, geçen Eylül ayında Binance‘ın ilk finansman turunda 450.000 dolar topladı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu