ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Binance, Akbank Para Yatırma İşlemlerini Durdurdu!

Sponsorlu İçerik

Binance, Akbank ile hesaba para yatırma işlemlerini bir süre durdurduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz gün Akbank ile anlaşma sağlayıp, Türk yatırımcıların Akbank üzerinden para transferi yapmalarını kolaylaştıran Binance Borsası, bu işlemin teknik bir sorun nedeniyle geçici bir süre durdurulduğunu açıkladı.

Binance Türkiye hesabından takipçilere duyuru ile bilgilendirme yapan Binance, resmi sitesinden de ‘‘Banka Kanalı İle Yapılan Direkt TRY Yatırma İşlemlerine Ara Verilmiştir” başlığı ile yatırımcılara bilgi aktardı.

Teknik sorunun neden kaynaklandığı ile ilgili bilgiler açıklama da yer almıyor. Sorunun giderilmesi için çalışıldığını belirten borsa, TRY ile yatırım yapmaya Papara ile devam edilebileceğini, Papara işlemlerinde bir problem olmadığı vurgulandı.

Binance Akbank Anlaşması

Binance, süpriz bir şekilde Akbank ile anlaşmalarını duyurmuş, Türk kullanıcıların artık Akbank üzerinden yatırım ve çekim işlemlerini yapacağını duyurmuştu. Türk yatırımcılar tarafından memnuniyet ile karşıladı. Binance, ayrıca 2 hafta boyunca işlemlerin ücretsiz olacağını, 2 hafta sonrasında para çekim ücretlerinin 2,5 TL olacağını duyurmuştu. Anlaşma haberini okumak için TIKLAYINIZ.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu