ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Binance, BitPay ile ortaklık kurdu!

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance, dünyanın en büyük Blockchain ödeme hizmetleri sağlayıcısı BitPay ile BUSD‘nin benimsenmesini sağlamak için ortaklık kurdu.

Ortaklık sayesinde BitPay‘in 2 milyon bireysel ve ticari müşterisi BUSD‘yi çevrimiçi ve sınır ötesi işlemlerde kullanabilecek. BitPay kullanıcıları, Binance borsası ve BUSD listeleyen global borsalar aracılığıyla BUSD satın alabilirler. BitPay cüzdanında BUSD yatırma işlemleri bugün başladı ve BitPay kullanıcıları için destek önümüzdeki günlerde başlayacak.

BitPay CEO’su Stephen Pair:

“Binance ile ortaklık, başka bir stabilcoin’i desteklemekten daha fazlası, çünkü Binance’ın küresel etkisinden yararlanarak sınır ötesi ödemeleri her iki işletme için basit ve kolay hale getirmekle ilgili. BUSD ile BitPay, global ödemeler alanındaki tüm müşterilerimiz için Blockchain ödeme seçeneklerini, ABD dolarının istikrarı ve Blockchain ile ödeme yapma esnekliğini sağlayacak.”

BitPay ortaklığın bir parçası olarak, BitPay cüzdanında BUSD‘yi destekleyecek, böylece yaklaşık 2 milyon kullanıcısı BitPay kartını kullanabilecek, Avnet ve Onfido gibi işletmeler, dolara sabit bir stabilcoin kullanarak sınır ötesi ödemeleri kolayca yapabilecek.

Stabilcoin‘leri kabul etmek veya ödeme yapmak, küresel işletmeler için doların istikrarını gerektiren, ancak Blockchain ödemelerinin güvenliğini ve verimliliğini gerektiren yeni olanaklar sunuyor. BitPay, küresel tüccarların ve işletmelerin geleneksel banka sistemlerinden daha hızlı ve daha ekonomik uluslararası ödeme göndermesine ve almasına olanak tanıyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao:

“Endüstrimizin en eski ve en saygın kripto ödeme hizmeti sağlayıcılarından biri olan BitPay ile ortak olmaktan onur duyuyoruz. Stablecoin, doğası gereği Blockchain destekli ödemelerin öncüsüdür. BitPay ile ortaklık yapmak, dünyanın dört bir yanından gelen tüccarların ve işletmelerin, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) tarafından onaylanan USD cinsinden stabilcoin olan BUSD’yi kabul etmelerini sağlayacak. Artan sayıda tüccar ve işletmenin kripto para kullanmaya başlayacağına inanıyoruz ve ödeme çözümünü BitPay ile birlikte bunu sağlayarak süreci daha basit ve daha kolay hale getirmekten memnuniyet duyuyoruz.”

Ortaklığın bir parçası olarak BitPay, Binance Charity Foundation için bağışları işleyecek. BitPay şu anda Microsoft, Newegg, AT&T, Dish Networks ve eGifter gibi global markalardan gelen ödemeleri işliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu