Nedir? Nasıl? Neden?

Binance borsası ilk LUNC yakımını gerçekleştirdi

Sponsorlu İçerik

Dünyanın hacim olarak en büyük kripto para borsası olan Binance, LUNC spot ve marjin işlem çiftlerinden elde edilen işlem ücretlerinin ilk yakımını bugün tamamladı. Borsa, 1.86 milyon dolar değerinde yakım yaptığını duyurdu.

Binance borsası geçtiğimiz hafta, topluluk isteği üzerine LUNC işlemlerinden elde edilen tüm ücretlerin yakılacağını açıklamıştı. Bugün ise söz konusu ilk yakım tamamlandı. Borsadan yapılan açıklamada, 21 Eylül ile 1 Eki tarihleri arasında LUNC işlemlerinden 1 milyon 863 bin dolar değerinde ücreti elde edildiğini ve bunların hepsinin yakıldığını kaydetti. LUNC cinsinden yakılan miktarın ise 5 milyar 595 milyon 907 bine tekabül ettiği bildirildi.

İkinci yakım 10 Ekim’de…

İkinci yakım işleminin ise 2 Ekim ve 8 Ekim tarihleri arasında yapılacağı açıklandı. Bu dönemlerde sağlanan işlem ücreti gelirlerinin yakım bilgileri ise 10 Ekim tarihinde kamuoyu ile paylaşılacak. Hatırlanacağı üzere Binance, 26 Ekim’de LUNC çiftlerinden alınan tüm işlem ücretlerinin yakım adresine gönderileceğini açıklamıştı. Bu duyurunun ardından LUNC fiyatı neredeyse yüzde 60’tan fazla bir yükseliş yaşamıştı.

Son 24 saat içerisinde Binance borsası üzerinde 12 milyon dolarlık spot işlem, 35 milyar dolarlık türev hacmine ulaşıldığı bildirildi. Spot işlem hacminin yüzde 2.7’sini LUNC/BUSD işlem çifti oluştururken yüzde 1’ini LUNC/USDT oluşturuyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu