Nedir? Nasıl? Neden?

Binance CEO’su CZ: Ayı piyasası ucuz satın alma zamanı

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao dün yaptığı açıklamada, kripto piyasasını esir alan ayı dönemini değerlendirerek, birikim yapma ve ucuz satın alımlar için en uygun zaman olduğunu söyledi.

Bankless podcast‘inde konuşan Changpeng Zhao, ekstra nakde sahip yatırımcıların ayı piyasasında daha fazla kripto para satın almayı düşünmeleri gerektirdiğini ve bu alımlar için en uygun zaman olduğunu söyledi. CZ, trader’ların mevcut ayı piyasasında dayanabilmeleri halinde bir sonraki boğa koşusunda çok daha fazla hisseye sahip olacaklarını belirtti.

Ancak CZ, kısa vadeli görünümün belirsizliğini koruduğunu ve önümüzdeki günlerde piyasaların toparlanabileceğini veya daha da düşebileceğini belirtti.

“Ayı dönemi 4 yıllık bir döngünün parçası olabilir”

Zhao, ayı piyasasının 4 yıllık bir döngünün parçası olabileceğini ve kripto fiyatlarında uzun süreli zayıflığa neden olabileceğini kaydetti. Ek olarak yükselen enflasyonun insanları kripto para birimlerini yönelttiğini söyledi.

CZ, ayrıca işletmelere piyasadaki zayıflığı gidermek için en az 10 yıllık nakit arzı tutmalarını tavsiye etti ve Binance’in kripto kışına dayanacak yeterli rezervine de sahip olduğunu söyledi.

CZ, DeFi’yi gelecek olarak görüyor

Binance CEO’su, DeFi borsalarının da merkezi emsallerini geride bırakmasını beklediğini söyledi. CZ, böyle bir senaryonun önümüzdeki 5-10 yıl içinde gerçekleşmesini bekliyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu