ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Binance, Kendi Visa Kartını Çıkartıyor

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance, kendi visa kartını piyasaya sürüyor.

Yapılan açıklamaya göre, Binance Cart, bankalar tarafından verilen normal bankamatik kartı gibi olacak. Binance Card Uygulaması aracılığıyla karta Bitcoin veya BNB yüklenebilecek. Kullanıcılar, bu bakiyeyi ödemeler için kullanabilecek ve her ödeme yapıldığında tüm masraflar bakiyeden otomatik olarak düşecek. Binance Card, Visa tarafından 200 bölgede verilecek ve 200 bölgede çevrimdışı ve çevrimiçi 46 milyondan fazla satıcı tarafından kabul edilecek ve bu da kripto para ile alışverişi daha kolay hale getirecek.

Binance, kartın önümüzdeki haftalarda tüm yeni ve mevcut kullanıcıları için dünya çapında kullanılabilir hale gelmesini planlanıyor. Şu anda Binance Card beta sürümünde piyasaya sürülecek. Başlangıçta Malezya‘da kullanılacak olan kart, ardından Vietnam‘da ve ilerledikçe daha fazla ülkede kullanıma sunulacak. Test süresi boyunca, kartın işlem para birimi ABD Doları olacak. Bu, ABD dışındaki müşterilerin satın alma işlemi için döviz ücreti ödemesi gerekebileceği anlamına geliyor. 

Binance Card‘ın Nisan ayındaki beta testi döneminde, sadece Malezya sakinleri tarafından kullanılabilecek. Şirket, aylık veya yıllık kullanım ücreti almayacak ve kart siparişi 15 $.

Binance borsa hesaplarından kart ile ilgili bilgiler; para yatırma, işlem geçmişini görüntüleme ve PIN’ini değiştirme de dahil olmak üzere kart yönetimine yardımcı olacak ve Binance Cart Uygulamasıyla eşleştirilecek.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu