Nedir? Nasıl? Neden?

Binance, Türkiye yatırımlarını artırmayı planlıyor

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Türkiye’nin sahip olduğu potansiyeli dikkate alarak yatırımlarını ve faaliyetlerini artırmayı hedeflediğini açıkladı.

Anadolu Ajansı muhabiri ile röportaj yapan Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, ülkedeki varlığının ikinci yılını dolduran şirketin hedeflerine ilişkin açıklamalar yaptı. Dönmez, dünyada lider konumda olan bir borsa olarak, yeni bölgelere açılacaklarını ve Türkiye’nin en önemli merkezlerden biri olduğunu söyledi.

Kripto borsası olarak blockchain ekosistemi başta olmak üzere teknolojik inovasyon konularına ağırlık verdiklerini ve önünü açtıklarını vurgulayan Dönmez, açıklamalarına şöyle devam etti:

” Son 2 yılda Türkiye’de de istihdamımızı önemli ölçüde artırdık. Binance Türkiye olarak kullanıcılarımızın bize duyduğu güven ve gösterdiği ilgiden dolayı çok mutluyuz. Bizim için kullanıcılarımız, yaptığımız işin tam merkezinde yer alıyor. Faaliyete geçtiğimiz ilk günden beri onların güvenliği bizim için en önemli öncelik. Bu yüzden de en gelişmiş güvenlik kontrollerini, veri gizlilik protokol ve kontrollerini tüm Binance ekosistemi içinde ciddiyetle hayata geçiriyoruz. Türkiye’deki etkimizi daha çok artırmayı hedefliyoruz. Bu yönde önümüzdeki yıl içinde çeşitli projeler ve iş birlikleri ile kullanıcılarımızın deneyimini daha da üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyoruz.”

Küresel anlamda yaşanan ekonomik krizin tüm piyasalarda etkilerinin görüldüğü şu dönemde bilindiği üzere tüm global borsalar ciddi ölçüde istihdam azaltma yönünde çalışmalar yapıyor. Binance Türkiye olarak ciddi bir büyüme gerçekleştirdiklerini açıklayan Dönmez, istihdam arttırmayı planladıkların ve Türkiye’de web3 ve kripto konuları başta olmak üzere finansal geleceğin teknolojilerini geniş kitlelere aktarmak istediklerini söyledi.

“Yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı artıracağız…”

Türkiye’deki faaliyetlerini doğru açıklamak için devlet yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Dönmez, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Binance CEO’su Changpeng Zhao‘nun Temmuz ayında video konferans yöntemiyle yapılan toplantısına değinerek şöyle konuştu:

“Kendimizi doğru anlatmak adına sunulan fırsat ve destekler için teşekkür ediyoruz. Özellikle Hazine ve Maliye Bakanımız Nureddin Nebati’nin, Binance Kurucusu Changpeng Zhao ile Temmuz ayındaki görüşmesi ve bu görüşmede çıkan fikir alışverişleri çok değerliydi. Türkiye’nin birçok alanda olduğu gibi blockchain alanında da diğer ülkelere örnek olduğunu düşünüyoruz. Yaptığımız analizlere bakıldığında, dünyada en çok kullanıcıya sahip ülkelerden birinin Türkiye olduğu açık ve net bir şekilde önümüzde duruyor. Bu sebeple potansiyel etkinin de farkında olarak, yatırımlarımızı, çalışmalarımızı artıracağız.”

“Dolandırıcılığa karşı otoritelerle beraber çalışıyoruz”

Mücahit dönmez, kötü amaçlı kişileri tespit ederek blockchain teknolojisini tüm kullanıcılar için güvenli hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Dolandırıcılık faaliyetlerini yakından takip etmek için şüpheli hesaplar için yasal otoritelerle beraber çalıştıklarını vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti:

“Sınıfının en iyi güvenlik uzmanlarından oluşan ekibimiz, tüketicileri korumak ve güvenli bir kripto ekosistemi sağlamak için tasarlanmış son teknoloji güvenlik protokolleri geliştirir. Kullanıcıları korumak için en iyi kanun uygulayıcı kurumlarla çalışarak, güvenlik ve uyumluluk konusunda sektöre öncülük etmeyi amaçlıyoruz.”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu