Nedir? Nasıl? Neden?

Binance, üç avrupa ülkesinde kripto ticaretini kısıtlayacak

Sponsorlu İçerik

Binance borsası, Almanya, İtalya ve Hollanda’dan başlayarak Avrupa’da kripto ticareti kısıtlama planlarını açıkladı.

“Hemen yürürlüğe girmesiyle, bu ülkelerden kullanıcılar yeni vadeli işlem veya türev hesaplar açamayacaklar. Bildirimde, gelecekte duyurulacağı ileri bir tarihten itibaren kullanıcıların pozisyonları kapatmak için 90 günleri olacağı belirtiliyor.

Daha önce kripto para borsası, temel hesap doğrulamasını geçen yeni kullanıcılar için günlük para çekme limitini 2 BTC’den 0.06 BTC’ye düşürmüştü. Binance ayrıca vadeli işlem platformundaki kaldıracı 20x’e düşürdü.

28 Temmuz’da şirket, müşterilerin vergi yükümlülüklerini yerine getirmek için kripto para işlemlerini izlemelerini sağlayan yeni bir API’nin piyasaya sürüldüklerini duyurdu.

Haziran ayında, Büyük Britanya Finansal Davranış Otoritesi’nin Binance Markets Limited’i önceden yazılı onay almadan ülkedeki düzenlenmiş faaliyetlerden men ettiğini hatırlayın.

Polonyalı düzenleyiciler Binance hizmetlerini kullanırken dikkatli olunması çağrısında bulundular. İtalya ve Malta, tüketicileri şirketin düzenlenmemiş faaliyetleri hakkında uyardı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.

Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu