Nedir? Nasıl? Neden?

Binance US, ekip kadrosunu genişletiyor

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance‘ın Amerika ayağı, önümüzdeki yıl içinde çalışan sayısını beş kat artıracak. Ülke CEO’su Brian Brooks, Ethereal Zirvesi’nde bununla ilgili gelişmeleri aktardı.

Ona göre, önümüzdeki altı ay içinde şirket 75-100 kişiyi işe alarak uzman kadrosunu ikiye katlayacak. 18 ay içinde ise çalışan sayısı 5 kat artacak.

Brian Brooks:

“Binance’in Amerika Birleşik Devletleri’nde en hızlı büyüyen borsa olduğu oldukça açık”

Brooks‘a göre, Bitcoin borsaları dijital varlıklar dünyasında bir sıçrama tahtası. Binance US başkanı, kripto para birimleri daha popüler hale geldikçe, bu tür ticaret platformlarına olan ihtiyacın ortadan kalkacağını söyledi.

Brooks daha önce Coinbase‘de Genel Danışman olarak görev yaptı. 2020 yazında Donald Trump, ABD Hazine Bakanlığı’nın bir parçası olarak onu Parasal Hizmet Denetim Ofisi’nin başına atadı.

Brooks, 2021’in başlarında emekli oldu. Nisan ayında, Binance US’ın başına geçti.

Avrupa’nın en eski kripto para borsası Bitstamp‘ın Amerika Birleşik Devletleri’nden kullanıcı sayısında bir artış olduğunu ve Amerika pazarında yakında bir genişleme yapacağını açıklamıştı. Binance bu açıklamanın ardından hamle yapan diğer borsa oldu.

Kripto paralar ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Nedir? – Kripto Para Habeleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu