ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Bitfinex, hakkındaki davayı reddetmek için harekete geçti

Sponsorlu İçerik

Bitfinex, iddiaların kanıtlanmaması nedeniyle davanın reddedilmesi gerektiğini iddia ediyor.

Kripto para borsası Bitfinex, borsanın piyasa manipülasyonuyla ilgili davasını reddetmek için harekete geçti. Bitfinex tarafından yapılan açıklamada, iddiaların arkasında kanıt olmadığı iddia edildi.

Bitfinex, Tether (USDT) kullanarak kripto para piyasasını manipüle etmekle suçlanıyor. Davacılar, Bitfinex’e milyarlarca USDT ihraç edildiğini, ancak Tether’in karşılığında dolar cinsinden eşdeğer meblağı almadığını iddia ediyor. Davacılar ayrıca borsanın Bitcoin de dahil olmak üzere diğer kripto paraların fiyatını şişirmek için bu USDT’yi kullandığını savunuyor. Ancak Bitfinex bunların hiçbirini kabul etmiyor. Bitfinex, herhangi bir manipülasyon yapılmadığını ve suçlamaların da bir hukuk meselesi olarak başarısız olduğunu iddia ediyor.

Bitfinex’e göre iddialar gerçeklerden çok uzak ve varsayıma dayanıyor. Varsayımların başında ise, Bitfinex’in manipülatif ticaretle uğraştığı iddia edilen ticaret hesaplarına sahip olduğu söylentisi geliyor. Bitfinex, bu varsayımların hiçbiri için kanıt olmadığını iddia etti.

Sherman Antitröst Yasası, Emtia Borsası Yasası ve Yolsuz Kuruluşlar Yasası kapsamında Bitfiniex, davacıların bu federal yasaların herhangi biri kapsamında yeterli gerçekleri savunmadığı için suçlamaların yasal olarak da başarısız olduğunu savundu.

Kripto para haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/nedirsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu