Nedir? Nasıl? Neden?

BitMEX, kullanıcılara 1.5 milyon BMEX airdrop verdi

Sponsorlu İçerik

BitMEX, BMEX adlı kendi kripto para birimini piyasaya sürdü. Borsa bazı kullanıcılarına 1,5 milyon token hediye etti.

Popüler kripto para ticaret platformu BitMEX, BMEX Litepaper‘ın piyasaya sürülmesinin ardından hem eski hem de yeni kullanıcılara 1.5 milyon BMEX’i hediye etti. BitMEX basın açıklamasında, kullanıcılara borsadaki önceki etkinliklerine göre token hediye ettiğini kaydetti. BitMEX’in Aralık ayının başlarında, tokenlerin önemli bir bölümünü doğrulanmış BitMEX kullanıcılarına gönderme vaadiyle yerel kripto para birimini piyasaya süreceğini duyurmuştu.

BMEX, maksimum 450 milyon token arzı ve beş yıla kadar hak kazanma süresi ile Ethereum blok zinciri üzerine inşa edildi. Uygulama hem eski hem de yeni borsa kullanıcılarını ödüllendirmek için kullanılacak. İşlem ücretlerinde ise yüzde 15’e varan indirim almalarına olanak tanıyacak.

Token sahiplerine özel ayrıcalıklar

Token sahipleri bunlara ek olarak birkaç özel ayrıcalık sahibi olacaklar. Bunlar spor etkinlikleri için VIP biletleri, 500.000’den fazla BMEX tokeni olan kullanıcılar için VIP hizmetler ve özel ürün erişimi. BMEX sahipleri ayrıca BitMEX Akademi kurslarına ve özel topluluk kanallarına ücretsiz erişim sağlayacak. BitMEX EARN mevduatlarında artırılmış getiri oranı ve bu yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen BitMEX Spot borsasında ücret indirimleri alabilecekler.

Token sahipleri, 1 Şubat’tan itibaren BMEX tokenlerini stake edebilecek. Tokenlar, BitMEX spot borsasının başlatılmasının ardından 2. çeyrek başlarında başlayacak. BMEX Litepaper, yatırımcılar için faydayı artırmak amacıyla her üç ayda bir BMEX’i yakmayı planladığını açıkladı. Token şirketin hizmetlerini genişletmesine ve yeni kullanıcılar eklemesine onay verecek.

Son gelişme hakkında konuşan BitMEX’in CEO’su Alexander Höptner, şunları söyledi:

“Bu, BitMEX kullanıcıları için çok büyük bir dönüm noktası olsa da, yolculuğumuzun henüz başında olduğumuzu düşünmek önemli. Kripto, analogdan dijitale büyük bir geçişin merkezinde yer alıyor ve BitMEX’i bu yeni paradigmanın temel taşı olacak şekilde konumlandırıyoruz. BMEX, bu yeni çağda gerçek inananların simgesi ve BitMEX ekosistemini genişletmek için kullandığımız yakıt olacak.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu