Nedir? Nasıl? Neden?

Bybit borsası, Circle ile ortaklık kurduğunu duyurdu

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Bybit, piyasa değerine göre en büyük ikinci stablecoin olan USDC’nin arkasındaki Circle şirketi ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Kripto türev borsası olarak hizmet veren Bybit, Circle şirketi ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Bugün paylaşılan basın açıklamasına göre, söz konusu anlaşma, USDC spot çift listelerinin genişletilmesi, USDC ürünlerinde farkındalığı arttırılması ve potansiyel girişimleri destekleme amacı taşıyor. Bybit, USDC’nin büyümesini destekleyen ürünleri geliştirmek ve tanıtmak için çalışacağını açıkladı. Borsa, USDC diğer sabit paralar arasında anında otomatik dönüşümler sağlayacak.
Ek olarak, Circle ile olan ortaklık aynı zamanda kripto benimsenmesini arttırmayı ve kullanımını teşvik etmeyi amaçlıyor. Söz konusu ortaklığın, Bybit’in piyasadaki ilk stablecoin marjı opsiyon sözleşmesi olan USD opsiyonları sunmasından birkaç ay sonra gelmesi dikkat çekti.

“USDC spot çifti sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz”

Bybit borsasının kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, Londra’da düzenlenen ortaklık lansmanında şöyle konuştu:

“USDC’nin operasyonlarımız için mükemmel bir uyum olduğunu gördük. USDC seçeneklerimizin başarısından sonra, hizmetlerinde açıklık ve dürüstlük ve en ileri finansal teknolojinin geliştirilmesi için bir üne sahip olan Circle ile çalışma ilişkimizi daha da geliştirmek uygun oldu. Perakende ve kurumsal müşterilerimize daha fazla USDC spot çifti ve ürünü sunmayı dört gözle bekliyoruz.”

Bu yılın başlarındaki büyük oynaklığın ortasında, yatırımcılar USDC için USDT’yi terk etti. TerraUSD çöküşünden bu yana pazar payı da yükseliş trendine girdi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu