Nedir? Nasıl? Neden?

Bybit, kripto opsiyon ticaretini başlattığını duyurdu

Sponsorlu İçerik

Singapur merkezli kripto para borsası Bybit, müşterilerinden gelen yoğun talep nedeniyle kripto opsiyon ticaretini başlattığını açıkladı.

Popüler kripto borsası Bybit Exchange, sunduğu hizmetleri genişleterek kripto opsiyon ticaretine olanak sağlayacağını duyurdu. Piyasaya sürülmesi beklenen opsiyon ticaretiyle kullanıcılar, temel fiyat ve volatilite üzerinde fon kullanımını arttırarak risk bazlı model kullanan portföy marjı ile USDC alıp satabilecek.

Bybit yaptığı basın açıklamasında, kullanıcıların artık temel fiyat ve oynaklığa dayalı fon kullanımını arttırmak için en uygun portföy marjı aracılığıyla USD Coin opsiyonları ile ticaret yapabileceğini kaydetti. Bilindiği üzere opsiyon sözleşmelerinde fiyatlar diğer sözleşmelerden farklı olarak ödenen prime göre belirlendiği için riskler düşüktür. Bybit, bu yeni güncellemeyle platformun kullanıcı dostu arayüze sahip olmasını amaçlıyor.

Bybit’in Kurucu Ortağı Ben Zhou, kripto opsiyon ticaretinin müşteriler için son derece ilgi çekici bir özellik olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Seçenekler, şu anda piyasada sunulan başka bir devrim niteliğinde ürün olmadığı için mevcut müşterilerimizin uzun zamandır istediği bir şey. Son teknoloji ürünü teklifimizin sektör için çıtayı belirleyeceğinden ve tıpkı Robinhood’un hisse senedi opsiyonları için yaptığı gibi kripto opsiyon ticaretini normalleştireceğinden eminiz. Ayrıca, müşterilerimizin Bybit ile ilişkilendirdiği dünya standartlarında likidite ve güvenilirlik ile ticaret opsiyonlarını bizimle birlikte getirmekten heyecan duyuyoruz.”

Bybit yeni projelerle yükselişe geçti

2018 yılının Mart ayında kurulan kripto borsası Bybit, 2 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcıya ulaşarak hacim olarak en büyük 16. borsası oldu. Şirket geçen yıl yayınladığı birkaç yeni özellik ve tanınmış isimlerle ortaklıklarıyla hareketli bir yıl yaşamıştı.

Borsa geçtiğimiz Ocak ayında, NFT pazarını başlatmıştı. Bybit, diğer platformlardan farklı olarak, müşterilerin dijital koleksiyon ürünlerini doğrudan spot hesaplarından takas etmelerine izin vermişti. Platform kısa bir süre sonra Red Bull’un Formula 1 takımıyla 150 milyon dolarlık bir anlaşma imzalayarak yarış ekibinin Ana Takım ortağı oldu.

Anlaşmayla Red Bull’un NFT çalışmalarına yardım etme, hayran token’larını teşvik etme ve blockchain endüstrisindeki kadınlara finansal katılım sağlama sözü verdi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu