Nedir? Nasıl? Neden?

Bybit ve Formula 1 takımı Red Bull’dan dev anlaşma

Sponsorlu İçerik

Singapur merkezli kripto para borsası Bybit, Formula1’in önde gelen markalarından biri olan enerji içeceği üreticisi Red Bull ile 150 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Popüler kripto borsalarından biri olan Bybit, 150 milyon dolarlık bir anlaşma yaparak Formula 1 takımı Red Bull ile 3 yıl sürecek bir sponsorluk anlaşması yaptı. Red Bull bugün yaptığı basın açıklamasında, 3 yıl sürmesi planlanan anlaşmanın uluslararası sporda şimdiye kadar görülen en büyük yıllık kripto para girişimi olduğunu söyledi. Ek olarak açıklamada anlaşma süresi boyunca şirkete yıllık olarak 50 milyon dolar ödeneceği de kaydedildi.

Bybit, anlaşma kapsamında Oracle Red Bull ekibine ana ekip olarak, unvan alacak. Unvan BT devi Oracle’ın hemen arkasında yer alacak. Bybit resmi Twitter hesabından anlaşmayı duyurdu. Hesap attığı tweet’te şu ifadelere yer verdi:

“Yeni bir bölüm başlıyor. 4x Dünya Şampiyonu Oracle Red Bull Racing ile ortaklığımızı duyuruyoruz.”

Formula 1 için taraftar tokeni

Bybit, Formula 1 ekibi için taraftar token’i çıkarma rolünü üstlenecek ve Bybit’in kripto eğitimi girişimini destekleyerek dijital varlıklarını büyütmesine katkı sağlamış olacak. Borsa aynı zamanda ekibin teknoloji ortağı olarak işlev gösterecek ve bir dizi proje üzerinde çalışmaya devam edecekler.

Söz konusu anlaşma, kripto şirketleri ve büyük uluslararası spor takımı arasında yapılan sponsorluk anlaşmalarının en sonuncusu. Kripto firmaları, sponsorluk anlaşmaları yoluyla markalaşma ve reklamcılık faaliyetlerinde giderek daha aktif rol oynuyor.

Red Bull CEO’su anlaşma için heyecanlı

Red Bull Racing CEO’su Christian Horner, ortaklık için duyduğu heyecanı dile getirdi. CEO, Bybit’in teknolojik yeniliğin ön saflarında yer alma, rekabet hızını belirleme ve statükoyu bozma tutkusunu paylaştığını kaydetti. Horner ek olarak, Bybit’in dijital alandaki yenilikler yoluyla F1 hayranlarının deneyimini geliştirme çalışmalarından çok memnun olduğunu belirtti.

 Bybit CEO’su Ben Zhou, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“ByBit ekibi, Red Bull Racing’in temel değerleri ile bağlantı kuruyor. Bizim ruhumuzu buldu ve hız, güvenlik ve güvenilirliğin mükemmel uyumunun, kullanıcılarımızın platformumuzda aradığı her şey olduğunu göstermek için çalışıyoruz.”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu