Nedir? Nasıl? Neden?

CME, 3 kripto para birimini veri sistemine dahil etti

Sponsorlu İçerik

Finansal türev borsası Chicago Mercantile Exchange (CME), kripto para endeks sağlayıcısı CF Benchmarks ile birlikte 31 Ekim tarihi itibariyle Avalanche (AVAX), Filecoin (FIL), Tezos (XTZ) gibi kripto varlıklarda gerçek zamanlı fiyat verisi sağlayacak.

CME Group yaptığı açıklamada kripto varlık fiyatlandırma verilerine AVAX, FIL ve XTZ coinlerini eklendiğini duyurdu. Söz konusu coinler üzerinden trade işlemleri yapılamıyor ama bu yeni listeleme ile sektörde büyük bir yatırım güveni sağlanmış olacak.

CME’nin küresel kripto para ürünleri yöneticisi Giovanni Vicioso, yeni kripto para birimlerinin eklenmesi konusunda yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Yeni varlıkların eklenmesi ile CME’de verileri yayınlanan kripto para ekosisteminin yüzde 92’ini kapsıyor. Söz konusu  yeni kıyaslama standardı trader’lara, kurumlara ve diper kullanıcılara çok daha geniş bir kripto yelpazesi sunmuş olacak. Bu kişi ve kurumlar zaten alışık oldukları bu ürünlerin fiyatlarını çok daha güvenli ve tutarlı bir şekilde kıyaslayıp takip edebilecekler. Aynı zamanda kendi portföylerinin değerlendirmesini daha az riskli şekilde yapabilecekleri gibi bu konuyla bağlantılı ETF’ler de üretebilecekler.”

CME’den gelen açıklamada fiyatlandırma işlemlerinin Bitstamp, Coinbase, Gemini, Kraken ve LMAX Digital gibi kripto para borsalarının en az 2 tanesinde yapılan işlemler üzerinden elde edildiği kaydedildi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitterhesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu