Nedir? Nasıl? Neden?

Coca-Cola ilk NFT’sini piyasaya sürecek

Sponsorlu İçerik

Coca-Cola, Uluslararası Dostluk Günü anısına ilk NFT koleksiyonunun lansmanını duyurdu . En son tokenize edilmiş koleksiyonlarını açık artırmaya çıkarmak için OpenSea ile ortaklık kurdu . Müzayede 30 Temmuz’da başlayacak ve art arda dört gün boyunca devam edecek.

Coca-cola, müzayededen elde edilecek miktarın dünyanın en büyük zihinsel ve fiziksel engelli çocuklar ve yetişkinler için spor organizasyonu olan Special Olympics International’a bağışlanacağını da açıkladı. Özel Olimpiyatlar Uluslararası 50 yılı aşkın bir süredir Coca-Cola ile ortaktır.

Coca-Cola’nın dostluk NFT’leri, bir avatarın yanı sıra emoji sistemleri için özel 3D içerik yaratıcısı olan geliştirici Tafi ile ortaklaşa basılacak.

Coca-Cola’nın Çok Katmanlı NFT’si

Dostluk NFT’si , dört seviyeli çok katmanlı bir simgedir . Katmanlar, kendisi de bir NFT olan ilgili çizimlerle süslenmiş bir Dostluk kutusu içinde paketlenmiştir. Üst katman, yani dostluk kutusu, açıldığında Coca-Cola’nın yüksek oranda tahsil edilebilir, 1956 retro otomatının hazinesini ortaya çıkaran ganimet kutusu olarak pazarlanmaktadır.

Ayrıca koleksiyonda, Decentraland 3D sanal gerçeklik platformunda giyilmek üzere kilidi açılabilir bir versiyona yerleştirilmiş özel bir Coca-Cola Bubble Jacket Giyilebilir bulunuyor. Ceketin renk damak metalik kırmızı ve karamel kahvenin klasik Coca-Cola tonlarını andırıyor.

Koleksiyon ayrıca Coca-Cola ASMR’leri içeren bir ses dosyası içerir. Bir şişe ağzının tepesinden ve buzun üzerine dökülen içeceğin fısıltısına ve ilk yudumlamaların seslerini içermektedir.

Sonunda, Coca-Cola’nın dijital dünya için 1940’lardan kalma ünlü dostluktan ilham alan ticaret kartlarının tasarımıyla Dostluk Kartı katmanı ortaya çıkıyor. Kartlar “Dostluğun Sembolü” lakabını taşımaktadır.

 Global Coca-Cola Ticari Marka Başkanı Selman Careaga, şunları söyledi:

“Coca-Cola, dünyanın en iyi koleksiyonluk markalarından biri ve zengin mirasını onlarca yıldır basit sevinç anlarıyla tüketicilerle paylaştı… Yeni dostlukların kurulduğu metaverse ile ilk NFT’lerimizi paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Yeni dünyalarda yeni yollarla ve uzun süredir devam eden dostumuz ve ortağımız Special Olympics International’ı desteklemek için. Her NFT, Coca-Cola markasının özünü oluşturan unsurları kutlamak için yaratıldı ve sanal bir dünya için yeni ve heyecan verici şekillerde yeniden yorumlandı.” dedi

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.

Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu