Nedir? Nasıl? Neden?

Coinbase CEO’su, Apple’ın kripto politikalarını eleştirdi

Sponsorlu İçerik

Son zamanlarda, Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Apple’ın merkezi olmayan pazarla ilgili politikalarını açıkça tartıştı. Armstrong’a göre, teknoloji firması kripto operasyonlarından kaçınmak için mümkün olan her yolu kullanıyor.

ABD’nin önde gelen kripto platformlarından biri olan Coinbase, merkezi olmayan pazara sayısız proje getirdi. Armstrong, kripto pazarının katlanarak büyümesinin çok yakın olduğuna inanıyor. Bitcoin veya diğer altcoinlerin getirdiği popülariteyi hala tanımayan ulusal ve uluslararası şirketler var.

Armstrong, Apple’ın kripto politikasını eleştirdi

İşadamı ve Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Apple’ın teknoloji şirketi ve kripto pazarına yönelik eğilimi hakkında fikirlerini açıkladı. Armstrong, Apple’ın kripto para birimlerinden yana olmadığına inanıyor.

CEO, Amerikan şirketinin henüz merkezi olmayan piyasaya dahil olmadığını da sözlerine ekledi. Önceki aylarda Apple, araçların Coinbase Uygulaması içinde güncellenmesini engellemişti.

Brian Armstrong, Superstreams yayınında Apple’ın Uygulama içinde yeni özelliklerin uygulanmasını yasaklayarak Coinbase’in büyümesini engellediğini söylüyor. Her şey Armstrong’un 1976’da Steve Jobs tarafından kurulan şirketle kişisel bir kavgası olduğuna işaret ediyor.

Brian Armstrong, Coinbase’de harici cüzdanlardan bahsediyor

Brian Armstrong, röportajını yalnızca Apple’ı ve kripto karşıtı düzenlemelerini eleştirmeye odaklamakla kalmadı, aynı zamanda Coinbase harici cüzdanlarını da tartıştı. Armstrong’a göre, insanlar Bitcoin’e atıfta bulunarak yalnızca bir tür token depolayan cüzdanlarla ilgilenmiyor. İşadamı, kullanıcılarının Android ve Apple mobil cihazlarını entegre eden bir cüzdanı tercih ettiğine inanıyor.

Brian Armstrong, bunun geleceğin bir parçası olacağını iddia eden mobil tabanlı cüzdanları araştırıyor. Armstrong için bu, taşınabilirliklerinden dolayı daha fazla insan cüzdanlarını telefonlarında kullandıkça popülerlik kazanacak ferahlatıcı bir fikir.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu