Nedir? Nasıl? Neden?

Coinbase CEO’su Brian Armstrong: Kripto, yeni altın olacak

Sponsorlu İçerik

Amerika’nın önde gelen kripto borsalarından Coinbase’in CEO’su ve kurucusu, Bitcoin’in yeni küresel altın olabileceği söylemini yineledi.

Coinbase kripto borsasının CEO’su ve Kurucusu Brian Armstrong, aylarca süren fiyat düşüşü devam ederken kripto paraların ve kendi şirketinin geleceği hakkında konuştu.

Armstrong ayrıca, kripto para biriminin büyümesinin yeni bir dünya düzenini teşvik edebileceğini açıklayarak Ray Dailo’nun teorisi hakkındaki görüşünü paylaştı.

Kriptoyu enflasyona karşı kullanmak

Armstrong yakın tarihli bir röportajda, devam eden düşüş piyasasından bahsetti. Mevcut piyasa trendinin geçmişe göre bu sefer farklı özellikler gösterdiğinin altını çizdi. Ona göre bunun birincil nedeni, dijital varlıkların artık önceki ayı piyasası döngülerine göre daha fazla kabul görmesi ve daha fazla kullanım durumuna sahip olması.

Armstrong, mevcut döngü koşulundaki bu ayrımın kısmen kripto para birimi düşüş piyasasını yoğunlaştıran makroekonomik ortamın bir sonucu olduğunu söyledi. CEO’ya göre daha da önemli olan şey ise yatırımcılar ve tüccarlar hala dijital varlıkları riskli teknoloji hisseleri kadar istikrarsız olarak değerlendiriyor.

Diğer taraftan Armstrong, tüm DeFi piyasa değerinin, enflasyona karşı bir hedge haline gelebilmesi için mevcut olanın 5 ila 10 katından fazla büyümesi gerektiğine inandığını açıkladı. Coinbase CEO’sunun yanı sıra birçok kripto uzmanı da aynı görüşe inanıyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu