Nedir? Nasıl? Neden?

Coinbase CEO’su, Hindistan’a yatırım yapmayı planlıyor

Sponsorlu İçerik

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, Hindistan’da kripto para benimsenmesini ve web3 teknolojilerinin geliştirilmesine yönelik projelerini açıkladı.

Hindistan hükümeti, kripto paralar konusundaki düzenlemeleri sıkılaştırmak üzerine çalışmalarına devam ediyor. Ancak küresel kripto borsası Coinbase’in ülkedeki dijital varlık ve web3 girişimlerini arttırmaya yönelik projeleri var gibi görünüyor. Coinbase CEO’su Brian Armstrong, bu hafta Hindistan’a yapmayı planladığı ziyaret ile Coinbase’in ülkedeki kripto benimsenmesini ve okuryazarlığı geliştirme misyonunu güçlendirmeyi amaçladığını söyledi.

Armstrong, kripto ve web3 teknolojilerinin Hindistan’ın ekonomik ve finansal katılım hedeflerini artırmaya yardımcı olabileceğine inanıyor. Ayrıca firmanın, yatırım kolu olan Coinbase Ventures, Hint kripto ve web3 girişimlerine yatırım yapacak.

Kripto borsası Coinbase, Hindistan’ın birinci sınıf yazılım ve teknik yeteneğini göz önünde bulundurarak, Hindistan’daki varlığını genişletmeye çalışıyor. Coinbase’in, web sitesinde Armstrong’un 7 Nisan’da Hindistan’a yapmayı planladığı ziyaret hakkında “Namaste India” adlı resmi bir duyuru yayınlandı. Ziyaretteki asıl amacın Hindistan’daki teknoloji işe alımını ve yatırımlarını artırmak olduğu belirtildi.

“Ürünlerimizi geliştirmek için dinamik Hintli yazılım yeteneğinden yararlanmaktan heyecan duyuyoruz ve Hindistan merkezine büyük yatırım yapmaya devam edeceğiz. Hindistan için iddialı planlarımız var ve yalnızca bu yıl Hindistan merkezimizde 1.000’den fazla kişiyi işe almaya çalışıyoruz.”

Borsa kripto etkinliğine ev sahipliği yapacak

Coinbase ek olarak, 7 Nisan tarihinde Bangalore‘de gerçekleşmesi planlanan kripto topluluğu etkinliğine ev sahipliği yapacak. Coinbase liderleri ve kripto para ilgilileri Hindistan’daki kripto ve web3 potansiyelimi tartışacak. 8 Nisan’da ise Coinbase Ventures, Builders Tribe ile beraber başlangıç konuşması gerçekleştirecek.

Coinbase CEO’su, yürütme ekibinin üyeleriyle birlikte, üniversitedeki Hintli girişimcilerden ve kripto misyonerlerinden öğrencilerle görüşecek.

Hindistan’da, Coinbase varlığı

Şirketin yatırım kolu Coinbase Ventures, CoinDCX ve CoinSwitch Kuber gibi Hint kripto şirketlerine yaklaşık 150 milyon dolarlık yatırım yapmıştı. Coinbase, genişlemelerine yardımcı olmak için kripto ve web3 girişimlerine yeni yatırım fırsatları arıyor.

“Hindistan büyülü bir yer ve kriptonun burada büyük bir geleceği olduğuna inanıyorum. Bu geleceği inşa etmeye yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz ve bu etkinlik önemli bir adım.”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu