ManşetNedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Coinbase, DApp Tarayıcı Desteğini Kaldırıyor

Sponsorlu İçerik

Coinbase‘in mobil kripto para cüzdanı, Coinbase Wallet, Apple‘ın App Store politikasına uygun kalması için merkezi olmayan uygulama (DApp) tarama özelliği desteği kaldırmayı planlıyor.

Coinbase tarafından yapılan bir açıklamaya göre, şirketin ‘App Store politikasına uymak için’ DApp tarayıcı özelliğini kaldırması gerekecek.

Şirket tarafından yapılan açıklama:

”App Store politikasına uymak için yakında DApp tarayıcı işlevini kaldırıyoruz. DApps’ı kullanmaya devam etmek istiyorsanız, artık CoinLase Wallet ile masaüstündeki en popüler DApp’lere CüzdanLink aracılığıyla bir QR kodu tarayarak erişebilirsiniz.”

Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong:

”Apple müşterileri Dapps’i kullanmak istiyorsa, bu isteği Apple’a bir şekilde bildirmemiz gerekebilir. Bu, finansta önemli bir yenilik alanı. Bu teknolojinin birçok geliştiricisi ve erken benimseyenleri, bu uygulamalarda artık Apple mobil cihazlarında kullanamayacakları, finansal uygulamalarda milyonlarca dolar değerinde kripto paraya sahip.”

Coinbase’in DApp tarayıcı özelliği haberi, Google’ın popüler Ethereum cüzdan istemcisini ve DApp tarayıcı hizmeti MetaMask‘ı Android mağazasından askıya almasından birkaç gün sonra geliyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu