Nedir? Nasıl? Neden?

Coinbase, yatırım devi BlockRock ile ortaklığını duyurdu

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Coinbase, dünyanın en büyük varlık yönetim şirketlerinden olan BlackRock ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Borsa, şirketin yatırım yönetim platformu Aladdin’in kurumsal müşterilerine hizmet verecek.

Kripto para birimlerinin kurumsal şirketler tarafından benimsenmesi yeni ortaklıklarla devam ediyor. Kripto borsası Coinbase, varlık yönetim şirketi BlackRock ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Ortaklıkla birlikte Coinbase, BlackRock şirketinin yönetim kolu Aladdin’in kurumsal müşterilerine hizmet verecek. Coinbase Primes aracılığıyla çalışacak sistemde Aladdin müşterileri kripto para birimlerine direkt erişim sağlayabilecek.

Coinbase yapılan anlaşmayı resmi blogunda duyururken, kripto yatırımcıları yatırımları önce Bitcoin ile yapacak. Aladdin ve Coinbase’in aynı anda müşterisi olan kurumsal şirketler ise alım-satım, saklama, aracılık ve raporlama hizmetlerini Coinbase Prime’dan alacak.

“Kurumsal müşteriler dijital yatırım talep ediyor”

BlackRock Stratejik Ortaklıklar Global Müdürü Joseph Chalom, kurumsal müşterilerin her geçen gün daha fazla dijital yatırım talep ettiğini belirterek, ortalık hakkında genel bir değerlendirmede bulundu:

“Kurumsal müşterilerimiz, dijital varlık piyasalarına entegre olma isteklerini giderek daha fazla dile getiriyorlar. Aladdin ile olan bu ortaklık, müşterilerin Bitcoin yatırımlarını yönetmelerine olanak sağlayacak.”

“Endüstri lideri ile ortak olmaktan gururluyuz”

Coinbase blog sayfasında BlackRock ve yatırım kolu Aladdin ile yapılan ortaklığın firma için çok önemli bir kilometre taşı olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Kurumların kripto ekonomisine dahil olmasını ve işlem yapmasını sağlayan güvenilir bir şirket olarak benimsenmeyi hızla artırmaya devam edeceğiz. Bir endüstri lideriyle ortak olmaktan da gurur duyuyoruz.”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu