Nedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Coinbase, Yeni Ortaklığını Duyurdu!

Sponsorlu İçerik

San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase, Noel yaklaşırken hayır kurumlarını desteklemek için kripto para bağışlarını kolaylaştıran bir kuruluş olan DustAid ile ortaklık yaptığını açıkladı.

Coinbase’in açıklamasına göre ortaklık, Coinbase kullanıcılarının İngiltere’deki çeşitli alanlarda mücadele eden 3 hayır kurumuna kripto para bağışında bulunmalarına izin verecek. Bu kuruluşları desteklemek için DustAid, tüccarların kripto para ödemelerini kabul etmeleri için borsa çözümü olan Coinbase Commerce‘ı kullanacak.

Bunlar, İngiltere’de önde gelen çocuk yardım kurumu olan NSPCC, Romanya’daki kırsal toplulukların mücadelesini destekleyen Little Edi Vakfı ve fillerin ve doğanın geleceğini koruma vakfı olan Giants for Space’dir.

NSPCC’nin Lider Dijital Üreticisi Louse Corden:

”DustAid ve Coinbase’den aldığımız desteklerden dolayı gerçekten minnettarız. Şimdi kripto para kullanıcılarının Childline’a bağışta bulunmak için platformlarına gitmelerini umuyoruz.”

DustAid Genel Müdürü Duncan Murray, kuruluşun Blockchain teknolojisinin yardım kuruluşlarının dünyadaki insanları olumlu yönde etkilemesine yardımcı olabileceğine inandığını söyledi.

”Kripto para topluluğu, özellikle hayırseverliği ile bilinir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu