ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Coinex, Simplex İle Ortaklık Kurdu

Sponsorlu İçerik

Küresel ve profesyonel bir kripto para borsası olan Coinex, önde gelen fiat altyapı sağlayıcısı Simplex ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık ile birlikte Simplex, kripto para alımını Coinex‘te daha rahat hale getirecek.

Bu işbirliği, CoinEx kullanıcılarının Visa veya MasterCard kredi kartlarıyla doğrudan Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve USDT gibi büyük kripto paraları satın almalarını sağlayacak. USD, EUR ve CAD dahil çeşitli para birimlerini de destekleyecek.

Coinex’in Kurucusu ve CEO’su Haipo Yang:

“Daha fazla insanın kripto para dünyasına girmesi için Simplex ile ortaklık kurmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Bu aynı zamanda Coinex için bir dönüm noktası, çünkü platformumuza entegre ettiğimiz ilk fiat para geçidi. Mevcut ve potansiyel kullanıcılarımıza daha rahat fonksiyonlar sunmaya gayret ediyoruz.”

Simplex, işlem başına % 3.5 işlem ücreti alacak (minimum 10 USD). Kullanıcı başına günlük limit 20.000 USD, aylık limit 50.000 USD.

Simplex’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Nimrod Lehavi:

“Hızlı ve güvenli kredi kartı ödemelerini etkinleştirmek, kitlesel kripto para kabulü için önemli bir adımdır. Coinex ile ortaklık kurmaktan ve dünya çapındaki kullanıcılara daha iyi ve daha kolay bir deneyim sunmaktan heyecan duyuyoruz.”

Listelenen yüzden fazla kripto para projesi ile Coinex hızla gelişti ve ünlü kripto para borsalarının arasında yerini aldı. Geçen yıl Aralık ayında, Estonya‘da işletme ruhsatını da aldı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu