Nedir? Nasıl? Neden?

CZ: Elimde sadece kripto para tutuyorum

Sponsorlu İçerik

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), fiat para sahibi olmadığını ve tüm varlıklarının kripto para birimlerinde olduğunu söyledi.

Kripto piyasaları kısa süreli bir yükseliş ile Bitcoin’i 32.000 $ seviyesinin üzerine taşımasından sonra yeniden düşüşe geçmesine rağmen, CZ uzun vadede sektöre yönelik yükseliş görüşünü yineledi. Kripto varlıkların bir para birimi olduğu kadar bir yatırım olduğu konusunda ısrar etti ve son zamanlarda artan oynaklığa rağmen kripto alanı büyümeye devam edeceğini söyledi.

CZ: Dolarım yok, sadece kripto tutuyorum

CNBC ile yaptığı son röportajında Binance CEO’su CZ, sunucu Becky Quick’a Burrito satın almak için neden sadece kripto para kullandığını açıkladı. Konuşma, kripto para biriminin bir para birimi veya yatırım olarak durumunu Quick’in sorgulamasıyla başladı.

CZ, kripto para birimlerinin ve geleneksel kağıt paranın birbirinin yerine geçebileceğini söyledi. Dijital varlıkların, hayatta bir şeyler satın almak ve ileriye dönük yatırım için kullanılabileceğini belirtti.

“Benim için dolarım yok. Sahip olduğum her şey kriptolarda. Yani para harcamam gerektiğinde, bir kısmını bir yere harcamam gerekiyor. Ben tamamen kriptodayım. Kripto satmayı düşünmeme gerek yok. Kripto benim param.”

CZ ayrıca çok daha ucuz ve hızlı olduğu için kripto paranın sınır ötesi ödemeler için fiattan çok daha uygun olduğunu söyledi. Özellikle, bağışlar söz konusu olduğunda, kriptonun kendisini daha iyi bir alternatif olarak gösterdiğini, çünkü bağışlanan küçük bir miktarın transfer edilmesine izin verdiğini ekledi.

Röportajın sonunda kripto piyasalarını borsalarla karşılaştırarak şunları söyledi:

“Kripto oynaklığı üzerinde ticaret yapan birçok insan var. Bu borsa için de geçerli, bazı insanlar ticaret yapıyor ve bazıları yatırım yapıyor.”

Çarşamba günü, Binance’in yatırım kolu Binance Labs, Web3 ekosisteminde oluşturacağı ilk başlangıç ​​fonu için 500 milyon dolar topladı. Fonlama, kuluçka dönemindeki, erken aşamadaki ve geç büyüyen Web3 şirketlerini desteklemek için yapıldı.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu