Nedir? Nasıl? Neden?

CZ, kripto piyasası için boğa dönemini öngörüyor

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, bugün attığı bir tweet’te kripto piyasasında yükseliş gördüğünü teyit etti. CZ, “HODL” yerine “BUIDL” zamanının geldiğine inanıyor.

Haftanın başında kripto para piyasasında yaşanan hareketlilik, Bitcoin’in 22 bin dolar Ethereum’un ise 1.500 dolar gibi kilit bir seviyeye ulaşması üzerine güçlü bir şekilde toparlandı. Korku ve açgözlülük endeksinin “aşırı”dan “korkuya” dönmesi ve mevcut değerin 31 olması, Fed’in 75 bazlık puan artışını desteklemesiyle piyasa hissiyatı yükselişe geçti.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, yükseliş piyasası koşullarını yeniden doğrulamak için bugün attığı tweet’te bağış toplama, yatırım, transferler, mikro ödeme, havale, DeFi, NFT, metaverse vb. ile ilgili faaliyetlerin büyüdüğünü söyledi. Bazı projelerin başarısız olması ve birkaç kişi tarafından satılmasının temelleri değiştirmediğini kaydetti:

“Temel bilgiler değişmedi. Yarar büyüyor. Bağış, yatırım, transfer, mikro ödeme, havale, DeFı, NFT, metaverse…Birkaç yanlış yönetilen / başarısız proje, birkaç satıcı var. Hala net daha fazla kullanıcı / kurum geliyor.”

Kripto Analistleri iyileşmeyi görüyor

Popüler kripto analistlerinden olan Micheal van de Poppe, Bitcoin’in ay sonun kadar 200 haftalık kilit hareketli ortalama (WMA) 22.8 bin doların üzerine çıkarsa yükseliş rallisini doğruladı. Ayrıca, 23,8 bin dolar seviyesinin üzerinde yükselen Bitcoin’in 28 bin doların üzerine çıkmasının muhtemel olduğunu söyledi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu