Nedir? Nasıl? Neden?

Dolce & Gabbana, Chainlink ile işbirliğine gitti

Sponsorlu İçerik

Dolce & Gabbana ve Polygon tabanlı Metaverse moda şirketi UNXD, yaklaşmakta olan DGFamily Glass Box tanıtımı için Chainlink ile işbirliğine gitti. Prosedürün kanıtlanabilir şekilde adil olmasını sağlamak için blockchain doğrulama teknolojileri kullanılacak.

Chainlink rastgele doğrulama işlevi (VRF), bir koleksiyoncunun Siyah, Altın veya Platin Kutuya sahip olup olmadığını belirleyen DGFamily Glass Box Reveal’a güç sağlamak için UNXD tarafından kullanılacak.

Chainlink VRF, hem rasgele bir sayı hem de zincir dışı bir kriptografik kanıt üretir ve ardından, tüketen uygulama rasgele sayıyı kabul etmeden önce kriptografik kanıt zincir üzerinde kontrol edilerek her ikisini de zincir üzerinde sunar. Böylece bu mekanizma aracılığıyla zincir üzerinde rastgelelik sağlıyor.

UNXD, mümkün olduğunca Web3’ün yerel bir sakini olma amacının bir parçası olarak her DGFamily Box için bu açıklamayı çalıştırmak için gereken LINK tokenlarını karşılayacağını açıkladı.

Dolce & Gabbana’nın ilk NFT koleksiyonu olan Collezione Genesi, Eylül 2021’de piyasaya çıktı. Polygon ağı üzerinde kurulan lüks NFT bir pazar yeri olan UNXD’de moda tasarımcılarının koleksiyonları sergilendi.

Ocak ayında, İtalyan lüks moda-giyim firması Prada ve spor giyim devi Adidas, Polygon blok zincirindeki ilk ortak NFT projesini duyurmuştu.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu