Nedir? Nasıl? Neden?Son Dakika

Dünyaca Ünlü Analistten Ders Almak Artık Mümkün!

Sponsorlu İçerik

Kripto alanındaki en popüler ve saygın analistlerden biri olan Mati Greenspan, yakında Londra merkezli kripto analiz ve araştırma akademisi Cointelligence‘ın çevrimiçi eğitim kolu için  kripto ticaret kursu sunacak.

Blockchain ve kripto araştırma ve danışmanlık firması Quantum Economics‘in kurucusu olan Greenspan, geçen aya kadar dünyanın önde gelen sosyal ticaret ve yatırım platformu eToro‘da kıdemli pazar analisti olarak çalışıyordu. Kripto pazarındaki içgüdüsel yorumları, genellikle medya kuruluşları (Wall Street Journal gibi) tarafından alıntılanıyor ve düzenli olarak finans haberlerinde ve TV kanallarında röportaj yapıyor; Bloomberg TV, CNBC ve BLOCKTV.

Greenspan kısa süre önce acemi, ara yatırımcılara ve tüccarlara yönelik yeni bir çevrimiçi kripto alım satım kursuna başlayacağını açıkladı. Bu ders Cointelligence Akademisi tarafından verilecek.

Mati Greenspan:

‘’Cointelligence ile ortaklık yapmak basit bir seçimdi. İş dünyasında en iyi sıralamayı bir araya getirmek için çok çaba sarf ettiler. Bu kursta harika bir iş çıkartacağız. Toplum ve tüm yeni üyeler için kripto eğitimini geliştirme hayalimi yerine getireceğimden eminim.’’

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu