Nedir? Nasıl? Neden?

Elon Musk’tan, Dogecoin kurucusu Palmer’a yanıt

Sponsorlu İçerik

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter spam botlarıyla mücadele edebilecek bir Python betiği yazdığını iddia eden Dogecoin kurucusu Jackson Palmer’a tepki gösterdi.

Dogecoin kurucusu Jackson Palmer, Avusturalya medyasından Crikey dergisi ile yakın tarihte yaptığı bir röportajda kripto para botlarını ve dolandırıcılık hesaplarını Twitter’da otomatik olarak rapor etmeyi ve paylaşmayı amaçlayan komut dosyası oluşturduğunu kaydetti. Elon Musk, Palmer’a, Python komut dosyasını nasıl çalıştıracağını sorarak kodlama konusunda çok bilgili olmadığını söyledi.

Musk yakın tarihte attığı bir tweet’te Palmer’ın iddialarına alaycı bir şekilde yanıt vererek onu senaryosunu dünyanın geri kalanıyla paylaşmaya davet etti:

“Yanlış bir şekilde Python pasajınızın botlardan kurtulduğunu iddia ettiniz. Tamam dostum, o zaman dünyayla paylaş…”

“Palmer bir araç”

Musk açıklamalarına şöyle devam etti:

“Çocuklarım 12 yaşındayken Jackson’ın bana gönderdiği saçma sapan senaryodan daha iyi kod yazdı. Dediğim gibi, eğer bu kadar harikaysa, bunu dünyayla paylaşmalı ve herkesin Twitter deneyimini daha iyi hale getirmeli. Yaparsa, sen ne demek istediğimi göreceksin. Jackson Palmer bir araçtır.”

Palmer, Musk’ın Twitter’ı yok etmek istediğini söyledi

Jackson Palmer, Elon Musk’ın Twitter’ı tartışmalı devralma teklifine yanıt olarak sosyal medya platformunu yok etmek istediğini iddia etti. Palmer, 50 yaşındaki girişimcinin Twitter’da “tüm güveni ortadan kaldırmaya” çalıştığını söyledi. Teknoloji patronunun uygulanabilir bir alternatif yaratacağına inanmanın saflık olacağını kaydetmişti. 27 Mayıs tarihinde Tesla ve SpaceX gibi şirketlerin ürünlerinin Dogecoin ile satın alınacağı açıklandığında kripto para birimi geçici olarak yükseldi.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu