Nedir? Nasıl? Neden?

Eminem ve Snoop Doog metaverse temalı kliplerini yayınladı

Sponsorlu İçerik

Dünyaca ünlü rap yıldızları Eminem ve Snoop Dogg, bu ay MTV Video Müzik Ödülleri’nde (VMA), metaverse temalı “From The D 2 The LBC” adlı şarkıyı seslendirecek.

Metaverse alanında dünyaca ünlü şirketler ve ünlü isimler yeni adımlar atıp piyasada yeni bir devrim oluştururken, iki rap devinden yeni bir hamle geldi. Eminem ve Snoop Dogg, bu ay MTV’nin Video Müzik Ödülleri’nde (VMA) metaverse tarzındaki “From The D 2 The LBC” adlı şarkıyı seslendirecek. Eninem’in basın kolu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Global rap ikonları Eminem ve Snoop Dogg, Yuga Labs ile ortaklaşa Otherside metaverse dünyasında türünün ilk örneği olan ‘From the D 2 The LBC’ performansı için ‘VMA’ sahnesini değiştirecek. Bu, ilham alan ilk metaverse çalışması ve bir ödül törenini süsleyecek performans.”

Şarkının Bored Apes Yatch Club yorumlarını içeren müzik videosu geçtiğimiz Haziran ayının sonlarında sosyal medya platformu Youtube’da yayınlandı. İşbirliği, 28 Ağustos’ta gerçekleşen bu yılki gösteride En İyi Hip Hop ödülüne aday gösterildi.

Mars, Bored Ape temalı m&m’s’leri tanıttı

Amerikalı şekerleme üreticisi Mars, Bored Ape Yacht Club koleksiyonu temalı sınırlı sayıda M&M’s paketinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

BAYC koleksiyoncuları için 4.000 adet sınırlı üretim M&M kutusu ve 6.000 adet hediye şeker kavanozu satışa sunuldu. Bored Ape Yacht Club sahipleri, NFT görüntüleri giyimden oyuncaklara, restoranlara ve hatta alkol ambalajlarına kadar her şeye dönüştürmek için IP haklarını kullandılar. Son zamanlarda, Shammi Shinh’in BAYC NFT şampanya şişesi 2.5 milyon dolara satıldı.

Mars Wrigley Global Başkan Yardımcısı Jane Hwang, bu lansmandan heyecan duyduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Tüketicilerin en sevdikleri markalardan beklentileri değişti ve Mars’ta, kültürel olarak bu kadar ünlü bir markayla her zamankinden daha yenilikçi olmamız gerektiğini biliyoruz. M&M’ler gibi.”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu