Nedir? Nasıl? Neden?

Eski ABD bankası BNY Mellon, Chainalysis’e entegre edilecek

Sponsorlu İçerik

ABD’nin en eski bankası olan Bank of New York Mellon, Chainalysis ile imzaladığı anlaşmasının bir parçası olarak Chainalysis sistemine entegre edilecek.

Blockchain analiz firması Chainalysis ile önemli bir anlaşma imzalayan Bank of New York Mellon, geçtiğimiz yıl müşterilerine BTC saklama hizmeti ve ürünleri sunacağını söyleyerek büyük bir ses getirmişti. Banka yaptığı yeni anlaşma ile kripto paranın benimsenmesini hızlandırmak için oldukça etkili bir hamle yaptı. BNY Mellon, müşterileri için kripto para birimi hizmetleri geliştirme stratejisinin bir parçası olarak risk yönetimi programında Chainalysis uyumluluk yazılımını kullanacak. Kripto para uyumluluğunu daha geniş bir ölçekte izlemek için de Chainalysis’ten bu yazılımı kendi sistemine entegre edecek.

Gerçek zamanlı işlem takibi

Chainalysis risk yönetimi yazılım paketi, Chainalysis KYT, Reactor ve Kryptos’u içeriyor. Chainalysis KYT, yüksek riskli faaliyetleri tespit etmek için tüm kripto para birimlerini gerçek zamanlı olarak sürekli olarak izliyor. Soruşturma aracı olan Chainalysis Reactor, daha derin durum tespiti ve şüpheli faaliyetler ve işlemler hakkında raporlar sunuyor.

Chainalysis Kryptos, kripto hizmetleri ve ürünlerinin son derece güvenli olması için işlem hacimlerini, karşı taraf eylemlerini ve standartlara uyumu kontrol etmeye karşılık gelen gözetimlerle parasal kuruluşların etkili bir uyumluluk çerçevesi oluşturmasında önemli bir rolü üstleniyor.

BNY Mellon’un Küresel Saklama, Vergi ve Ağ Yönetim Başkanı Caroline Butler, BNY Mellon isminin müşterilere sunduğu güvene dikkat çekerek konuyla ilgili şöyle konuştu:

“BNY Mellon’da, dijital varlık piyasasına muhtemelen en güvenilir varlık hizmeti sağlayıcısının adıyla giriyoruz. Chainalysis ve diğer büyük fintech şirketleriyle birlikte çalışarak, büyüyen kripto para birimi endüstrisindeki işlevlerimizi artırıyor ve bunu ürünlerimize yansıtıyoruz.”

Sektörün en güvenli bankası

Chainalysis Kurucu Ortağı Jonathan Levin, firmanın her zaman finansal kuruluşların kripto para birimlerinin genişlemesinde hayati bir önem taşıdığına vurgu yaptı. Levin sözlerine şöyle devam etti:

“BNY Mellon, muhtemelen en çok kullanılanlardan biridir. Uluslararası alanda saygın bankalar, öte yandan onlarla öncü ve ilerici düşünce ile çalışmaktan memnunuz. dijital varlık girişimlerine başlamaları da bizim için bir zevk kaynağı.”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu