Nedir? Nasıl? Neden?

Flare CEO’sundan büyük airdrop’u bekleyen XRP sahiplerine yeni açıklama

Sponsorlu İçerik

Flare’in kurucu ortağı ve CEO’su Hugo Philion, XRP sahiplerinin sabırsızlıkla beklediği airdrop ile ilgili yeni ve önemli açıklamalarda bulundu.

Flare CEO’su Hugo Philion, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şirketin airdrop’undan önce Flare’nin kanarya ağı olarak adlandırılan Songbird ağını (testnet) güncellemeye odaklandığını paylaştı. CEO, Songbird üzerinde çalışılan güncellemenin Mart ayı sonunda uygulanabilir olarak faaliyete geçeceğini ve daha sonra Flare’nin çıkışına odaklanacaklarını belirtti. Flare lansmanı için gerekli tüm detayların önümüzdeki hafta paylaşılacağını kaydetti. FLR tokeninin dağıtımı konusunda ise borsalarla temasa geçildiğini sözlerine ekledi.

CEO Philion attığı tweet’de şu ifadeleri kullandı:

“FLR’lerin nerede olduğunu soran herkes için. Songbird’ü, Flare lansmanından önce gereken son 2 protokolle Mart 2022’nin sonundan önce yükseltiyoruz. Bu daha sonra Flare lansmanına devam etmemize izin verecek. Flare lansmanına yönelik tam bir yol haritası önümüzdeki haftalarda yayınlanacak.”

FLR, Flare ağının simgesi olarak biliniyor. Flare Network, XRP, Litecoin gibi blockchain ağlarının akıllı sözleşmelerle çalışmasını sağlamayı amaçlıyor. Flare’nin piyasaya sürüldüğü 12 Aralık 2020 tarihinde alınan kayıtta hesaplarında XRP tokeni bulunduran yatırımcılar, dağıtılacak olan kripto para birimlerinin yüzde 15’ini o an alabilecekler. Kalan yüzde 75, 25 ila 34 ay içinde kademeli olarak verilecek.

Ripple 1 yılda ilk kez XRP satın aldı

Ripple şirketi, 2021’in 4 çeyreğini kapsayan XRP pazarları raporunu geçtiğimiz günlerde yayınlamıştı. Ripple, müşterilerin Talep Üzerine Likidite (ODL) artırımı için yapılan XRP brüt satışlarının dördüncü çeyrekte 1 milyar 39 milyon dolar olduğunu kaydetti. Bu belirleme önceki çeyrekte 492 milyon dolar olarak belirlenmişti. Ancak şirket, 4. çeyrekte ikincil piyasadan 322 milyon dolarlık XRP satın aldı. Raporda bunlara ek olarak, 4. çeyrekte emanet cüzdanlardan her ay 1 milyar olmak üzere 3 milyar XRP’nin kilidinin açıldığı, toplam 2,4 milyar XRP’nin cüzdanlara geri gönderildiği ve tekrar kilitlendiği belirtiliyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu