Nedir? Nasıl? Neden?

Güney Kore’nin Upbit borsası, doğrulanmamış hesapları sınırlandırıyor

Sponsorlu İçerik

Önde gelen Kore kripto borsası Upbit, yeni düzenlemelere uygun olarak uyumluluk çabalarını hızlandırmak amacıyla doğrulanmamış kullanıcılar için hizmetleri sınırlandırıyor.

Güney Koreli kripto borsası Upbit, yeni kripto düzenlemelerine uygun olarak uyumluluk çabalarını hızlandırmak amacıyla doğrulanmamış kullanıcılara yönelik hizmetleri sınırlandıracak . Kripto borsası , doğrulanmamış müşterilerin işlem başına 850 dolardan fazla olmayan maksimum para çekme işlemleriyle sınırlı olduğunu görecek bir hareketle bu haftadan itibaren doğrulanmamış kullanıcılardan gelen kripto para çekme işlemlerini sınırlamaya başlayacağını açıkladı .

Upbit, kullanıcı doğrulandıktan sonra kısıtlamaları kaldıracak

Para çekme limitlerini uygulamaya koyduktan sonraki hafta, Güney Kore kripto borsası, 13 Ekim’den itibaren tüm para yatırma ve çekme işlemleri de dahil olmak üzere alım satım hizmetlerini yalnızca doğrulanmış kullanıcılarla sınırlamanın daha da ileri gideceğini söyledi. Upbit’e göre, bu limitler kullanıcılar için kaldırılacak. Borsa, “Müşteri doğrulaması tamamlandıktan sonra 1 milyon won limiti kaldırılacak; 1 milyon wondan daha az trade veren üyeler, istedikleri zaman müşteri doğrulama işlemine devam edeceğini” belirtti.

Borsanın yeni politikası, 6 Ekim’den sonra kaydolan kullanıcıların, para yatırmak veya çekmek için doğrulama sürecini tamamlamaları gerektiğini ve kripto borsası, önümüzdeki günlerde para çekme işlemleriyle ilgili daha fazla duyurunun iletilmesi gerektiğini söyledi. 

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.

Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu