Nedir? Nasıl? Neden?

Hoskinson, Cardano’nun 2022 yol haritasıyla ilgili konuştu

Sponsorlu İçerik

2021 yılının son günlerinde, Charles Hoskinson, Cardano’nun gelecek yılki yol haritası hakkında fikir veriyor. İşte detaylar.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Youtube’da canlı bir Noel yayını ile 2022’deki bazı hedeflerini paylaştı. Hoskinson, Cardano’nun, tüm kripto endüstrisinin büyümesine yansıdığını kaydetti. NFT devrimi, DeFi patlaması ve bilgisayar korsanlarının DeFi projelerini hedeflemesi, 2021’de 10.5 milyar dolar üzerinde bir kayba yol açılması konularına değindi. Youtube yayınında olan konuşmada Hoskinson, bu yılın başlarında Cardano’da çoğu NFT olmak üzere 2 milyondan fazla varlık basıldığını belirtti. Şu anda ağ üzerinde merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak için 127’den fazla proje hakkında kod yazıldığını ve önümüzdeki 3 ay içinde piyasaya sürülecek yaklaşık 20 ila 30 proje olduğunu sözlerine ekledi.

Charles Hoskinson’a göre, Cardano’nun önümüzdeki yıl için kilit planlarından bazıları, projeyi destekleyen kurumlar inşa etmeyi ve resmi açık kaynaklı proje yapısını başlatmayı içeriyor.

“Önümüzdeki yıl olacak olan şey, Linux’a Hyperledger gibi benzer resmi açık kaynaklı proje yapısının oluşturulacağıdır. Pek çok kurumun bağlantı kurduğunu göreceğiz ve şu anda üzerinde çalışan tüm insanlar, bende dahil olmak üzere yenilenecek.”

Cardano Vakfı Afrika projesi

Afrika her zaman Cardano’nun stratejisinin bir parçası oldu ve gelecek yıl proje kıtadaki izlerini genişletmeyi planlıyor. Hoskinson, Cardano Vakfı’nın 2022 yılının ikinci çeyreğinde Afrikalıların DeFi hizmetlerine erişmesini sağlayacak bir finansal sistemi kurmayı planladığını açıkladı:

“2022’nin 2. yarısında hedefim, Cardano’da uçtan uca bir mikrofinans işlemi elde etmek için tüm parçaları nasıl bir araya getireceğimi bulmak. Böylece Kenya’da veya blok zinciri tabanlı bir kimliğe ve kredi puanına sahip bir yerde gerçek bir kişi, diğer tarafta USDT, Cardano yerleşim rayıdır. Eşler arası, kişiden kişiye, bir düğmeye tıklayın, kredi onlara gider. Geri ödüyorlar ve diğer tarafa gidiyorlar.”

Vakıf, Afrika’ya odaklanarak devrim yaratmak ve dünyaya denge ve eşitlik getirmek için hamleler yapıyor. Bu yılın başlarında Cardano, Tanzanya sakinlerine sosyal, dijital kimliğe ve finansal yetkilendirmeye erişim sağlamak için bir ortaklık anlaşması imzaladı. Geçtiğimiz Ağustos ayında IOHK, Afrika ülkelerindeki öğrencilere daha fazla eğitim seçeneği sağlamak için Lüsemburg Avrupa Ticaret Üniversitesi ile ortaklık kurdu.

Hoskinson, Cardano’nun uzun vadeli hedefini yineleyen projenin kurucusu, o zamanlar eksik olan tüm gerekli ekipman ve araçların hedeflere ulaşmak için artık mevcut olduğunu kaydetti.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu